Оставете листването за следващата година поне, ами кажете сега Гърция ще фалира ли или ще я спасят? Това е горещия картоф.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеСпоред мен е идеален момент да се листнат и в чужбина, но истински, не като софарма и останалите. Мажо да продаде част или чрез увеличение на капитала, така че да има някаква по-сериозна ликвидност. Тогава ще се види реалната оценка на мастодонта. Но за целта си трябва много сериозна работа, а не знам дали разполагат с подходящи специалисти. Връзката им с инвеститорите е на първобитно ниво.
да се изчака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеГледам и на мен са ми напускали артийки в последната минута на приятна цена.Нямам нищо напротив и на още по приятна да ми продадат. тоя дето ме Пори да запише полупката в статистиката.Да си запише че не бързам като него и сега средната ми цена на придобиване на артията е по-ниска от неговата.
пак прецака нещата................... сега ще трябва да го чакаме да продаде на 1,47 за да се отправим към 2,40
Last edited by mibova; 12.06.2015, 20:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеИ аз си купих от промо-офертата!
Сега гърците да приемат предложението и в понеделник да се мятаме на ракетата!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеИ аз си купих от промо-офертата!
Сега гърците да приемат предложението и в понеделник да се мятаме на ракетата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеСпоред мен е идеален момент да се листнат и в чужбина, но истински, не като софарма и останалите. Мажо да продаде част или чрез увеличение на капитала, така че да има някаква по-сериозна ликвидност. Тогава ще се види реалната оценка на мастодонта. Но за целта си трябва много сериозна работа, а не знам дали разполагат с подходящи специалисти. Връзката им с инвеститорите е на първобитно ниво.
Коментар
-
Според мен е идеален момент да се листнат и в чужбина, но истински, не като софарма и останалите. Мажо да продаде част или чрез увеличение на капитала, така че да има някаква по-сериозна ликвидност. Тогава ще се види реалната оценка на мастодонта. Но за целта си трябва много сериозна работа, а не знам дали разполагат с подходящи специалисти. Връзката им с инвеститорите е на първобитно ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеЕ, разбира се ще има и чужди инвеститори, но си мисля, че те няма да дойдат преди да има вече ръстове, които се запазват във времето. Според мен малко или много българинът си повиши финансовата си грамотност така че ще търси по-висока доходност за спестяванията си. А и с високите проценти на депозитите преди няколко години много се разглези да получава висока доходност и ще продължи да я търси.
*не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДобре звучи всичко което казваш.Лично на мен би ми харесал много ако се случи този вариант.Честно казано си мисля че нещата няма да се развият точно така,но съм убеден че ще има акции които ще направят по 100 % близките няколко години.
*не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеЕ да де, нали и аз това ти казвам. Лихвите в банките паднаха много, а доходностите на фондовете почнаха да се стабилизират и да се увеличават. Това ще привлича хората към фондовете и ще има повече кеш, който да се налива на БФБ, а от тук повишеното търсене на акции, ще доведе и до повишаване на цените. За това казвам, че в следващите 5-10 години очаквам пак да имам от онези ръстове с по 100% на година. Е, не постоянно де, но си мисля, че перспективите са добри
*не е препоръка за покупко-продажба на акции.
Коментар
-
а колко е доходноста последните 5 години за хим и компания))
или ще чакаме светлото бъдеще
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеАми ето. Виж, че за последните 5 години средната доходност е около 5 %. http://www.moitepari.bg/Spravochnik/...f6998df367f70/ А според мен тепърва ще се увеличават резултатите на фондовете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеMammita, теб не те интересува какво е било последните 5 години, а какво ще е следващите 5 години. Преди 5 години ПИБ имаха депозити на над 10% ако са по-дългосрочни, сега имаш 2%. Държавните облигации доста връщат, доходностите на 10г немски бундове са вече над 1%, а бяха 0.10% преди месец и половина - разбирай че облигациите падат и фондовете дето държат облигации губят яко пари.
А доходностите на фондовете сигурно ще започнат да се увеличават в даден момент, щото сега са около нулата.
*не е препоръка за покупко-продажба на акции.
Коментар
Коментар