Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПо добре хич да го не намира, ачи волатилността е основното и достойнство.
Надоле/нагоре, няма значение, въпроса е да си скача..
п.п днес пак на сухоLast edited by 2012; 26.05.2015, 18:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКъсно е чадо....
Няма не искам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепакетите си вървят регулярно и явно, че акцията е намерила равновесие на тези нива
(
Надоле/нагоре, няма значение, въпроса е да си скача..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеТова Май са пакети договорени извън пазара, ако бяха да ги отвързват свободно, щеше да отиде на 1.40
ако тези пакети бяха договорени извън пазара то тогава можеше да се сключат на ОТС например ............. а там цената можеше да не е 1,40 , а на 0,014
иначе по твоята логика купувача можеше да закара цената и на 1,80 ако не се беше появил продавач на 1,60
интересно как гледате само от едната страна на пазара без да се съобразявате, че на пазара винаги има две страни които са се срещнали на определена цена за да има сделка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе съм се и стремял да общувам с него. Попитах го къде бъркам за двата дивидента и половина, а той почна да ми обяснява какъв човек съм . Е кой в този форум въобще го интересува колко е тъп "15%" ?
Няма не искам....Last edited by X_Y; 25.05.2015, 18:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе съм се и стремял да общувам с него. Попитах го къде бъркам за двата дивидента и половина, а той почна да ми обяснява какъв човек съм . Е кой в този форум въобще го интересува колко е тъп "15%" ?
аз не съм баща ти за да ти давам всичко смляно в устата и ти само да преглъщаш ............ трябва и сам да се напънеш...
Коментар
-
Стига дрязги, няма смисъл от това.
Дайте да разгледаме въпроса ще има ли проблем с Гърция до 5 юни или кредиторите ще клекнат и ще сключат споразумение и ще дадат още пари на Гърция.
Респ. дали се очаква едно слизане надолу за кратко време от уплашени инвеститори.
Или големите ще се споразумеят тихо и няма да клатят капиталовите пазари по света.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИзбягяай да комуникираш с някой обекти.Те от яд и злоба ще се пръснат.Лошото е че и да го игнорираш то пак се намиса както столипинския готвач.Инвистирай внимателно и лека полека нещата ще се получат.Last edited by 15%; 24.05.2015, 21:57.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКому е нужна тази агресия бе човек? Ако съм сгрешил някъде, просто напиши къде .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеХим позициите ми са под 20% и купувам по малко, защото според мен голяма част от "по-читавите" са неоправдано скъпички. В момента на БФБ ме безпокоят единствено външните фактори.
Коментар
Коментар