Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Last edited by 15%; 24.05.2015, 19:22.Пътека се прави камък по камък!
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКому е нужна тази агресия бе човек? Ако съм сгрешил някъде, просто напиши къде .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКому е нужна тази агресия бе човек? Ако съм сгрешил някъде, просто напиши къде .
защо не погледнеш някъде да се информираш преди да дадеш поле на изява на фантазиите ти?
или когато не знаеш нещо не взимай отношение по темата защото с глупостите си ще заблудиш други като тебе (например като циганина по-долу) които не четат
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениезащо не погледнеш някъде да се информираш преди да дадеш поле на изява на фантазиите ти?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗначи, че акциите им ще се превърнат в обикновени, а тяхната цена каква ще бъде тогава, само активните форумци тук знаят . Може пък да пият и отлежало уиски например
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПървоначално изпратено от intint Разгледай мнениекога трябва привилигированите да ги конвертират
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗначи, че акциите им ще се превърнат в обикновени, а тяхната цена каква ще бъде тогава, само активните форумци тук знаят . Може пък да пият и отлежало уиски например
Най близката логика в подкрепа на дошегашната практика сочи , че в групата за сега се разпределят ~17,740мил за 88 787 458акц.. Едва ли някой се надява тази сума да бъде двойна и тройна за да съхрани връщащият се левов доход към малките ,от общия брой = 239 646 267
Но си мисля , че за целта ще бъде измислена някаква нова "гимнастика".
Без препоръка ! - отдавна бях приключил с тези две позиции ,дори с привилегированите на два пъти , за сега си взех малко от основните, но кой да ти каже на къде я водят - ОПЕРАТОРИТЕ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениепритежателите на привилигировани значи ли че след два дивидента и половина ще пият по едн студена вода хехеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
притежателите на привилигировани значи ли че след два дивидента и половина ще пият по едн студена вода хехе
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСлед два и половина дивидента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениекога трябва привилигированите да ги конвертиратПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнениеПо-интересния въпрос е кой ги купува последните дни големите количества ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнениеЛогичния отговор е някакви гърци.Некупувам и не се интерсувам от тези акции.препоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеКой е този голям продавач, който излиза от позията и от доста дни продава значителни количества всеки ден ?
Коментар
Коментар