Свинята почивен ден няма .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеДнес е ден на народните будители, но явно и на хвалбите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяма такава професия в БГ с която по честен начин да ги изкарваш тези пари.Затова и съм в САЩ.За сега докарвам 1800 лв на месец в България от които 1000 фиксирана доживотна рента Лятото събраното през годината си ги ползвам по морето“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеE то в САЩ и баба ми може да успее,ела тука в България да те видим колко си
добър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеА аз съм буден отдавна и бачкам вече и до края на деня лично аз ще съм изкарал 700-800 $ чисто.Ти може би толкова до края на годината от акции ако си избиеш загините де че те доста от 2008 насам.
добър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеаре събуди се вече, че смяна ти започва
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеХа дано , ама ще гледаме
на 31.10.2016 ще струва 1,57-1,60 лв.
на 31.12.2016 ще струва 1,80 лв.
на 31.03.2017 ще струва 2,20 лв.
респект ................. почти на 100% си познал в прогнозата си...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеТочно това е бичи сигнал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеБях позабравил, че върнах и аз лентата до лятото, облога е на по 50 и участват още Kiro и balarev, така че не 20 кинта, а неописуемите 200 могат да се вземат.
Моята прогноза още утре май ще бъде подмината, за декември с тези темпове може да си най - точен, а за мен се очертва и други да черпя по празниците, много ме изненада БФБ последните седмици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПо Коледа трябва да е 1.9 лв....Иначе ще загубя 10 лв от облога..
пп Сега трупам кинти, щото на 24.12, кога големите почиват, ще я докарам точно до 1.9 ....
20 кинта, са си 20 кинта....( кво са 20 К за да си на първо място)
Моята прогноза още утре май ще бъде подмината, за декември с тези темпове може да си най - точен, а за мен се очертва и други да черпя по празниците, много ме изненада БФБ последните седмици.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПо Коледа трябва да е 1.9 лв....Иначе ще загубя 10 лв от облога..
пп Сега трупам кинти, щото на 24.12, кога големите почиват, ще я докарам точно до 1.9 ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеДнес ще тестваме ли 1,50
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеОплакванията и предупрежденията в междинния доклад цял водопад, а акцията расте (!?!). Има неравновесие в цената, което тепърва ще се балансира.
Коментар
Коментар