If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само дето на аукциона увиснаха 40000бр. продава и никой ги неще. Явно някой бяга от политическата несигурност, защото сме виждали как се потапя и пада като гюле. Тази акция е за висш пилотаж и за играчи с нерви като корабни въжета, нещо като за хора заклети спекуланти. НО рискът отговаря на печалбата и загубата.Разсъждавам на глас и не препоръчвам нищо.
Опитах се да бъда деликатен за мен тази акция е по-скоро за мазохисти. Инък съм съгласен с написаното. Няма акция, като изключа любовното, което да ми носила толкова радост колкото тук. И ако другаде търся фундамент и добро корпоративно управление тук винаги съм се осланял на инстинкта си...
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Само дето на аукциона увиснаха 40000бр. продава и никой ги неще. Явно някой бяга от политическата несигурност, защото сме виждали как се потапя и пада като гюле. Тази акция е за висш пилотаж и за играчи с нерви като корабни въжета, нещо като за хора заклети спекуланти. НО рискът отговаря на печалбата и загубата.Разсъждавам на глас и не препоръчвам нищо.
А по други позиции не бяга, така ли..
Да не прибързваме.
Май му се разменА на флагмана... нищо и утре е ден
Коментар