IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Свинята почивен ден няма .

Коментар

• Добре се представя позицията.
      Венсеремос, гаспада таварищи из ватачка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
        Днес е ден на народните будители, но явно и на хвалбите.
        Кой както иска така да го разбира Тук нали всички са големи мангизлии? Моето е нищо спрямо вас

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Няма такава професия в БГ с която по честен начин да ги изкарваш тези пари.Затова и съм в САЩ.За сега докарвам 1800 лв на месец в България от които 1000 фиксирана доживотна рента Лятото събраното през годината си ги ползвам по морето
          Днес е ден на народните будители, но явно и на хвалбите.
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            E то в САЩ и баба ми може да успее,ела тука в България да те видим колко си
            добър.
            Няма такава професия в БГ с която по честен начин да ги изкарваш тези пари.Затова и съм в САЩ.За сега докарвам 1800 лв на месец в България от които 1000 фиксирана доживотна рента Лятото събраното през годината си ги ползвам по морето

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              А аз съм буден отдавна и бачкам вече и до края на деня лично аз ще съм изкарал 700-800 $ чисто.Ти може би толкова до края на годината от акции ако си избиеш загините де че те доста от 2008 насам.
              E то в САЩ и баба ми може да успее,ела тука в България да те видим колко си
              добър.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                аре събуди се вече, че смяна ти започва
                А аз съм буден отдавна и бачкам вече и до края на деня лично аз ще съм изкарал 700-800 $ чисто.Ти може би толкова до края на годината от акции ако си избиеш загините де че те доста от 2008 насам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                  Абе толкова ли си тъп че не разбра че имам камиони които превозват товари и им търся товари а ги мият новодошлите като теб
                  аре събуди се вече, че смяна ти започва
                  НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    Ха дано , ама ще гледаме

на 31.10.2016 ще струва 1,57-1,60 лв.

на 31.12.2016 ще струва 1,80 лв.

на 31.03.2017 ще струва 2,20 лв.
                    1,538 за днес

респект ................. почти на 100% си познал в прогнозата си...
                    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                      Точно това е бичи сигнал...
                      Не разбрах - кое точно е бичи сигнал?
                      BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                        Бях позабравил, че върнах и аз лентата до лятото, облога е на по 50 и участват още Kiro и balarev, така че не 20 кинта, а неописуемите 200 могат да се вземат.

Моята прогноза още утре май ще бъде подмината, за декември с тези темпове може да си най - точен, а за мен се очертва и други да черпя по празниците, много ме изненада БФБ последните седмици.
                        А дано !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          По Коледа трябва да е 1.9 лв....Иначе ще загубя 10 лв от облога..

пп Сега трупам кинти, щото на 24.12, кога големите почиват, ще я докарам точно до 1.9 ....
                          20 кинта, са си 20 кинта....( кво са 20 К за да си на първо място)
                          Бях позабравил, че върнах и аз лентата до лятото, облога е на по 50 и участват още Kiro и balarev, така че не 20 кинта, а неописуемите 200 могат да се вземат.

Моята прогноза още утре май ще бъде подмината, за декември с тези темпове може да си най - точен, а за мен се очертва и други да черпя по празниците, много ме изненада БФБ последните седмици.
                          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

пп Сега трупам кинти, щото на 24.12, кога големите почиват, ще я докарам точно до 1.9 ....

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              Днес ще тестваме ли 1,50
                              Утре викам да ударим 1.65 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                                Оплакванията и предупрежденията в междинния доклад цял водопад, а акцията расте (!?!). Има неравновесие в цената, което тепърва ще се балансира.

Коментар

Working...
                                X