IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    -Няма почти ....- няма не дей !!!- "на 31.10.2016 ще струва 1,57-1,60 лв.

Интересна личност с усет, от която трябва да се поучим.
    Продължавай в същият дух! УСПЕХИ желая!
    От доста време те чета и още не мога да те определя като 1.маркетмейкър, 2. спекулант, 3.дивидентни акции, 4.нещо друго ...кажи ти ? Според мен клониш към точка 2. Може и да греша.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
      Свинята почивен ден няма .
      Да не визираш себе си.Недей така бе човек.Много си се отчаял.Споко бе един ден може и да си избиеш загубите.

Коментар

- Трябва да обяснявам много, - Хима ми е базата , от края на миналата година, реших че мога да влизам отново в позициите му, след като го напуснах по това време 2014г.,но като дивидентен го правя база, влизал съм доста пъти в ЦКБ и излизал и пак в него кеша , време е да даде и на "кака" малко преднина
        Ами то Дръвчо изостава най-много,но това не значи че няма да ги догони в даден
        момент,както и БРП.Съотношението Дръвчо към Хима трябва да е 2,8,а сега е почти
        5.
        Last edited by Grosss; 01.11.2016, 19:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
          ташунковците които миналия месец продадоха на 1,2?? лв. сън не ги лови
          Ако искаш един бас на 100 к лв дали съм продал на 1.2 Опитваш се да послъгваш ама не се получава.Айде да те видя колко си мъж и дали ще застанеш зад твърдението си след като всичките ми цкб са налични в платформата и цкб не съм продавал от 2014 г. Не се излагай че аудиторията ще те разбере що за стока си.От 2008 от както загуби парите на роднините си сън не те лови

Коментар

браво, толкова големи доходи, а толкова малък инвестиционен портфейл (едва 2500 бройки в ХИМ-а) .................. сметката сигурно някъде е сгрешена
            Порки че аз ако маках само на борсата трябваше да съм гладен като теб.А хима имам 2 пъти повече артии а в Цкб 15 пъти повече.Достатъчно са ми.Пожелавам ти един ден да имаш повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Няма смисъл от това мероприятие,губиш от комисионни.

- Трябва да обяснявам много, - Хима ми е базата , от края на миналата година, реших че мога да влизам отново в позициите му, след като го напуснах по това време 2014г.,но като дивидентен го правя база, влизал съм доста пъти в ЦКБ и излизал и пак в него кеша , време е да даде и на "кака" малко преднина

Коментар

- Превалутирах изкупените химчета в ССБ , а дали е за добро ..... поне кеша няма да ми тежи.
                рано е още за превалутиране според мен

1,55 лв. при ХИМ към 1,20 лв. при акциите на ЦКБ се получава коефицент 1,30 което е доста далеч от обичайното 1,50

някой ден и аз ще направя това упражнение, но за сега по-голям потенциал виждам при ХИМ
                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

- Превалутирах изкупените химчета в ССБ , а дали е за добро ..... поне кеша няма да ми тежи.
                  Няма смисъл от това мероприятие,губиш от комисионни.

Коментар

респект още веднъж

Коментар

респект още веднъж

Коментар

А на 1 декември ще струва 1,35 ....

Коментар

1,538 за днес

респект ................. почти на 100% си познал в прогнозата си...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            А аз съм буден отдавна и бачкам вече и до края на деня лично аз ще съм изкарал 700-800 $ чисто.Ти може би толкова до края на годината от акции ако си избиеш загините де че те доста от 2008 насам.

Няма такава професия в БГ с която по честен начин да ги изкарваш тези пари.Затова и съм в САЩ.За сега докарвам 1800 лв на месец в България от които 1000 фиксирана доживотна рента Лятото събраното през годината си ги ползвам по морето
                            браво, толкова големи доходи, а толкова малък инвестиционен портфейл (едва 2500 бройки в ХИМ-а) .................. сметката сигурно някъде е сгрешена

Коментар

• ташунковците които миналия месец продадоха на 1,2?? лв. сън не ги лови

Коментар

• Бързо катерим

Коментар

Working...
                                X