IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ewgeny Разгледай мнение
    Не задаваш правилните въпроси. Дори и някой да ти препоръча нещо, то първо той може да греши, второ повечето знаят, че трябва да е умерен с приказките инъче може да се раздели с 20 000 лв. глоба (има такъв случай).
    Аз лично бих те посъветвал, да навлизаш на борсата с малки стъпки и да имаш средносрочно виждане. Като понатрупаш опит сам ще осъзнаеш дали ставаш за тази работа или не. Опита си казва думата, но пък някои и с много опит пак не им идва акъла.
    Наистина ли са глобили някого във форума заради съвет ? Сериозно сума за едно форумно мнение. Благодаря за съвета. С малки стъпки влизам и дотук всичко е добре. Надявам се и на БФБ да ми се получат нещата. Просто за Химимпорт исках да получа малко повече информация, не съм много убеден какво точно означава тази промяна в типа акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bai Stavri Разгледай мнение
      Здравейте,

Каня се скоро време да вляза и на Българската борса и съм набелязал няколко компании сред които Химимпорт. Доста почетох по теамта, но все още не съм сигурен дали това е правилната компания. Видях че вече нямат привилегировани акции. Дали високите дивиденти които са давали за тях от догодина ще бъдат раздадени на нормалните акции. Или по-скоро просто ще намалят дивидентите които раздават. Вие бихте ли инвестирали сега в тази компания, ако вече нямате отворена позиция ?

Съжалявам ако въпроса ми е наивен, нов съм още
      Не задаваш правилните въпроси. Дори и някой да ти препоръча нещо, то първо той може да греши, второ повечето знаят, че трябва да е умерен с приказките инъче може да се раздели с 20 000 лв. глоба (има такъв случай).
      Аз лично бих те посъветвал, да навлизаш на борсата с малки стъпки и да имаш средносрочно виждане. Като понатрупаш опит сам ще осъзнаеш дали ставаш за тази работа или не. Опита си казва думата, но пък някои и с много опит пак не им идва акъла.

Коментар

Здравейте,

Каня се скоро време да вляза и на Българската борса и съм набелязал няколко компании сред които Химимпорт. Доста почетох по теамта, но все още не съм сигурен дали това е правилната компания. Видях че вече нямат привилегировани акции. Дали високите дивиденти които са давали за тях от догодина ще бъдат раздадени на нормалните акции. Или по-скоро просто ще намалят дивидентите които раздават. Вие бихте ли инвестирали сега в тази компания, ако вече нямате отворена позиция ?

Не се занимавай с глупости а си купи ВАЛУТА

Коментар

Здравейте,

Купи си от набелязаните няколко компании ( поне 5) и от ХИМ.....
          20 % според мен е добре....

Късмет !

пп Не е съвет за покупко-продажба,но аз бих направил така като начало....
          Last edited by 4i40; 14.11.2016, 16:13.

Коментар

• Здравейте,

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
              Според мен цената е надолу, но не знам големите какво мислят по въпросът...
              Как е колега върви ли ролетката Гредичка ли пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Искаме,не искаме трябва да се съобразяваме с неговата игра.Изкарай и ти 20 мил.
                и стеб ще се съобразяваме.
                Погрешно си ме разбрал .
                Естествено ,че ще се съобразяваме с ЕТФ -а , но някои от посланията му са малко подвеждащи според мен , защото иначе трябвало " да се застреля в краката "

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                  Там част от думите му са доста йезуитски.
                  Искаме,не искаме трябва да се съобразяваме с неговата игра.Изкарай и ти 20 мил.
                  и стеб ще се съобразяваме.

Коментар

Ами същото и не съм толкова вещ нито светулка,просто го следя какво приказва в
                    другата тема.Никиту е наистина много голям щото разполага с много мангизи и
                    не знаеш кога ще те цапардоса с тях.
                    Там част от думите му са доста йезуитски.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                      Kaто си толкова вещ - кажи какво ще прави Никиту с ЦКБ и ХВарна ,че там май доста бройки му липсват.
                      Според мен Никиту се прави на голям спекулант , но не съм убеден ,че ще има кой да се хване на въдиците му.
                      Ами същото и не съм толкова вещ нито светулка,просто го следя какво приказва в
                      другата тема.Никиту е наистина много голям щото разполага с много мангизи и
                      не знаеш кога ще те цапардоса с тях.

Коментар

Щом има зайци вероятно има и капани за тях....Фонда изкупи до 1.4,сега ще ви продава
                        на 1,6 ,Никиту даде пример онзи ден с ИХБ.
                        Kaто си толкова вещ - кажи какво ще прави Никиту с ЦКБ и ХВарна ,че там май доста бройки му липсват.
                        Според мен Никиту се прави на голям спекулант , но не съм убеден ,че ще има кой да се хване на въдиците му.

Коментар

• Щом има зайци вероятно има и капани за тях....Фонда изкупи до 1.4,сега ще ви продава
                          на 1,6 ,Никиту даде пример онзи ден с ИХБ.
                          Last edited by Grosss; 14.11.2016, 11:48.

Коментар

• Зайкобайковците отново спонсорират спекулата..
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                              утре как виждате цената тук.....нагоре,надолу или може би настрани
                              Според мен цената е надолу, но не знам големите какво мислят по въпросът...
                              НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                                Утре ще се опипва, интересно е след месец..
                                погледнато от една страна утрешния ден може да зададе посоката на движение на акцията в близките няколко седмици че дори и до края на годината....според мен зависи кой и до каква степен е решил да намали риска в портфейла си от днешна гледна точка

Не е Препоръка!!!
                                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Working...
                                X