Първоначално изпратено от ewgeny
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Bai Stavri Разгледай мнениеЗдравейте,
Каня се скоро време да вляза и на Българската борса и съм набелязал няколко компании сред които Химимпорт. Доста почетох по теамта, но все още не съм сигурен дали това е правилната компания. Видях че вече нямат привилегировани акции. Дали високите дивиденти които са давали за тях от догодина ще бъдат раздадени на нормалните акции. Или по-скоро просто ще намалят дивидентите които раздават. Вие бихте ли инвестирали сега в тази компания, ако вече нямате отворена позиция ?
Съжалявам ако въпроса ми е наивен, нов съм още
Аз лично бих те посъветвал, да навлизаш на борсата с малки стъпки и да имаш средносрочно виждане. Като понатрупаш опит сам ще осъзнаеш дали ставаш за тази работа или не. Опита си казва думата, но пък някои и с много опит пак не им идва акъла.
Коментар
-
Каня се скоро време да вляза и на Българската борса и съм набелязал няколко компании сред които Химимпорт. Доста почетох по теамта, но все още не съм сигурен дали това е правилната компания. Видях че вече нямат привилегировани акции. Дали високите дивиденти които са давали за тях от догодина ще бъдат раздадени на нормалните акции. Или по-скоро просто ще намалят дивидентите които раздават. Вие бихте ли инвестирали сега в тази компания, ако вече нямате отворена позиция ?
Коментар
-
20 % според мен е добре....
Късмет !
пп Не е съвет за покупко-продажба,но аз бих направил така като начало....Last edited by 4i40; 14.11.2016, 16:13.
Коментар
-
Здравейте,
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеСпоред мен цената е надолу, но не знам големите какво мислят по въпросът...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИскаме,не искаме трябва да се съобразяваме с неговата игра.Изкарай и ти 20 мил.
и стеб ще се съобразяваме.
Естествено ,че ще се съобразяваме с ЕТФ -а , но някои от посланията му са малко подвеждащи според мен , защото иначе трябвало " да се застреля в краката "
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеТам част от думите му са доста йезуитски.
и стеб ще се съобразяваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАми същото и не съм толкова вещ нито светулка,просто го следя какво приказва в
другата тема.Никиту е наистина много голям щото разполага с много мангизи и
не знаеш кога ще те цапардоса с тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеKaто си толкова вещ - кажи какво ще прави Никиту с ЦКБ и ХВарна ,че там май доста бройки му липсват.
Според мен Никиту се прави на голям спекулант , но не съм убеден ,че ще има кой да се хване на въдиците му.
другата тема.Никиту е наистина много голям щото разполага с много мангизи и
не знаеш кога ще те цапардоса с тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩом има зайци вероятно има и капани за тях....Фонда изкупи до 1.4,сега ще ви продава
на 1,6 ,Никиту даде пример онзи ден с ИХБ.
Според мен Никиту се прави на голям спекулант , но не съм убеден ,че ще има кой да се хване на въдиците му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеутре как виждате цената тук.....нагоре,надолу или може би настраниНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеУтре ще се опипва, интересно е след месец..
Не е Препоръка!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
Коментар