If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Полки, колкото и дълги свободни съчинения да пишеш, ти продаде артията около 2-та лева и сегашната цена не ти изнася.
И самата мисъл, че ще иде още нагоре, те изнервя, кара те да бърбориш непрекъснато и да сменяш никовете.
Но това си е твой проблем, разбира се.
Нужно е търпение. Когато си търпелив като рибар, много е вероятно да хванеш риба. Ако бързаш, също така е много вероятно да се прибереш без риба или да загубиш и тази, която имаш. Кой както иска да го разбира. Малко да разведря обстановката.
Полки, колкото и дълги свободни съчинения да пишеш, ти продаде артията около 2-та лева и сегашната цена не ти изнася.
И самата мисъл, че ще иде още нагоре, те изнервя, кара те да бърбориш непрекъснато и да сменяш никовете.
Но това си е твой проблем, разбира се.
Полки, само така нема да говориш и да лъжеш!
Първият, който обяви, че е реинвестирал дивидента си, съм аз, а не ти!
къде видя да съм написал, че аз съм първият който е реинвестирал дивидента от ХИМ есента на 2017-та???
напротив ......... тогава изчаках няколко седмици
да ти припомням ли, че октомври 2017 беше тегав месец ............ да ти припомням ли, че по това време доста инвеститори започнах да си продават пакетите си тук ........... да ти припомням ли, че по това време "нетуърк 5" писа, че е излизал 3 седмици с пакет за 25 хил.лв. на 1,78-1,80 лв. и е видял зор ........... точно по това време ти писа, че си взел малко акции с дивидента и по-нататък пак ще купиш ........... е, точно тогава изчаках няколко седмици и платих с десетина стинки по-тънко акциите
но това са несъществени подробности само за да ти кажа, че няма как аз да съм писал, че първи съм реинвестирал дивидента в ХИМ
И... предвестниците на криза, които виждаш, са оптическа измама, но друг път ще ти обяснявам защо.
оптическа измама ли виждам
оптическа измама ли видях януари 2018 когато в анкетите на БигБеър видях, че всички са в акции и смятаха, че е време за взимане на заеми и отваряне на репа
оптическа измама ли видях февруари 2018 при 2,60 за акция, как един се изрепчи във форума, че нищо не може да спре ХИМ-а да расте ............ отговорих му, че тези неща дори не бива да се помислят ..... камоли да се пишат и казват на глас ............... тогава писах, че това е силен сигнал за продажба на акции ........ ама кой ли ме чете...
оптическа измама ли видях февруари 2018 когато пишехте за цени от 4,5,6,10 лв. за 1 ХИМ ......... ех , мечти...
оптическа измама ли е, че сега всеки се готви да реинвестира парите от дивидента в ХИМ
оптическа измама ли е, че днес двама ме питат дали ще съм тук по Коледа
сигналите за мен са много силни затова ще ги изиграя така както ги разчитам ............ колкото мога - толкова ......... времето ще отсъди...
скайуокърче .......... небесно пешеходче ........ вземи слез на земята ....... време ти е...
не съм написал нито дума срещу компанията от както съм продал до сега (няма и да го направя) .......... дори напротив ......... сигурно всяка седмица ви пишех, че до ОСА цената ще се крепи на 2,30 и в деня на ОСА цената беше 2,28 (мисля, че не греша за цената)
още утре може ХИМ да се търгува на 2,30 ......... но не виждам как цената ще отиде по-нагоре от 2,30 до края на годината например ......... а да влизам на 2,16-2,18 за едни имагинерни десетина стинки не виждам смисъл ......... по-скоро бих взел назаем акции за да ги "скъся" --- като гледам толкова много оптимисти в темата си мисля, че ще спечеля "играта срещу тълпата"
всички чакате мажо да закара цената на 3-4-5 лв. за да му продадете акциите си, но това няма как да се случи до Коледа
от къде очаквате да дойдат парите за да се качи цената и да продадете акциите си??? освен да чакате мажо, де ....... е, това е въпроса който трябва всеки сам да си отговори
ефекта от парите от дивидента ще е не повече от седмица ......... ако го има изобщо, разбира се...
не е препоръка за продажба или покупка на акции - аз нямам такива ............... днескашните ми постове бяха да речем просто "пиянски бъртвежи" на един лузър нарекъл се Карък Каръков .... важното е да сте щастливи---нямам за цел да ви развалям идилията...
много фанта пиеш и затова прекаляваш с фантазиите си
пролетта бях писал, че нагласата ми е да купувам есента на 2019 г. ................ няколко месеца по-късно няма промяна в плана ми...
пролетта също така бях писал, че следя "мача" и по всяко време имам готовност да се кача на борда .......... това и правя ---> чакам момент за влизане в позицията (следя и графиката както виждаш), но към този момент не виждам причини да го направя
миналата година като получихме дивидента от ХИМ никой не го реинвестира обратно в компанията (аз го направих), а тази година всички пишат, че чакат парите за да купят акции ........... нищо не пречи да се вдигне сега цената за да влезете на bull market
иначе като гледам какво става в съседна турция (мечката като играе в съседа я чакай и теб да навести), като гледам как гръмна олимпика и се говори 4е и втори застраховател ще го последва; като гледам как се карат патриотите и клатят правителството; като гледам че ЕЦБ ще прави нови стрес-тестове на банките в България ми се струва и че застрахователите пак ще ги оценяват от европата и в уравнение като добавя циркаджийските номера на гарфийлд (моя малкия така вика на тръмп като го види по тивито/компа) и ми се струва, че покупките планирани за 2019 се отдалечават към 2020, а може и да познаеш за 2021 година
Полки, само така нема да говориш и да лъжеш!
Първият, който обяви, че е реинвестирал дивидента си, съм аз, а не ти!
Ти не си казвал такова нещо.
И... предвестниците на криза, които виждаш, са оптическа измама, но друг път ще ти обяснявам защо.
Гледам Каръка/полки/ е излезнал от маркета вече Неколко месеца и до 2021 година ще е в почивка ..„
много фанта пиеш и затова прекаляваш с фантазиите си
пролетта бях писал, че нагласата ми е да купувам есента на 2019 г. ................ няколко месеца по-късно няма промяна в плана ми...
пролетта също така бях писал, че следя "мача" и по всяко време имам готовност да се кача на борда .......... това и правя ---> чакам момент за влизане в позицията (следя и графиката както виждаш), но към този момент не виждам причини да го направя
миналата година като получихме дивидента от ХИМ никой не го реинвестира обратно в компанията (аз го направих), а тази година всички пишат, че чакат парите за да купят акции ........... нищо не пречи да се вдигне сега цената за да влезете на bull market
иначе като гледам какво става в съседна турция (мечката като играе в съседа я чакай и теб да навести), като гледам как гръмна олимпика и се говори 4е и втори застраховател ще го последва; като гледам как се карат патриотите и клатят правителството; като гледам че ЕЦБ ще прави нови стрес-тестове на банките в България ми се струва и че застрахователите пак ще ги оценяват от европата и в уравнение като добавя циркаджийските номера на гарфийлд (моя малкия така вика на тръмп като го види по тивито/компа) и ми се струва, че покупките планирани за 2019 се отдалечават към 2020, а може и да познаеш за 2021 година
И на мен ми е готино...
Чакам си близо 2 бона дивидент и се чудя за какво да го похарча...
Ще почакам още толкова догодина, пък после ще видя ( едно моди е виновно...)
Ако го махнат, може и да се замисля......
пп Каръкче, кога влезна в ХИМА, акциите се скапаха...Щом си излезнал,чакам ръст в пъти....
Чичо,
днес в тази тема много ме стреснахте....
Гледам Каръка/полки/ е излезнал от маркета вече Неколко месеца и до 2021 година ще е в почивка ..„
Да не са го прибрали в некой затвор за длъжници и тогава ще го освободят..... щото ако е продал стотината си акции поради /без/мисловната си дейност работата е лоша и требва да правиме пакети Сега , а тази пуста ликвидност.....
И на мен ми е готино...
пп Каръкче, кога влезна в ХИМА, акциите се скапаха...Щом си излезнал,чакам ръст в пъти....
Точно това ,че съм излязъл би следвало да те притеснява многоА дивидента който прежалих щеше да е в пъти по-висок от твоя
Нека да се дразнят, важното е на мен да ми е готино
И на мен ми е готино...
Нека да се дразнят, важното е на мен да ми е готино
Мамин maverik, ти нямаш пет стинки, кого си тръгнал да дразниш.
Иди, изкарай некоя стинка и тогава се опитвай да търсиш нашето внимание. Вашите, ако те изгонят и на третия ден ще пукнеш от глад.
Ти, ако имаше некви стинки, досега сто пъти да си ме почерпил за десетките безплатни съвети, които съм ти дал.
Но ти си с един гол гъз и една голяма уста и на всичкото отгоре ти е готино.
Но това мен изобщо не ме интересува, разбира се.
Коментар