Първоначално изпратено от stabwound
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
ти си втория с претенции да "пиеш инфо от извора" на ОСА
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Моля те напишете лично до г н Керезов защото изреченията бяха доста по различни и интересни....а който поостана след това. Доста мъдри неща може. Би чу между редовете.....цитирам:
стратегически партньори за 4 конкретни бизнеса и. Предприятия...Мажо каза не.
Мислим нищо да продаваме не.
Е в наш стил...и много други неща бяха казани и то. Все положителни,твърди намерения—но да сте дошли дето се вика!
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеС две думи:Толкова са големи,че не им пука за дребните и могат сами да си определят цената.
И търсят стратегически партньор/но не на всяка цена/.
Така,че очаквам ръст за пред бъдещият партньор да покажат мускули........очаква се ръст на печалбата постоянен и плавен,оттам и дивидента на горе.Така,че разните тук разбирачи не пеем в хора /включително и аз разбира се/
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
нали на ОСА мажо е обявил, че се очаква в ХИМ да влезне стратегически инвеститор .............. това изяснява всичко случило се в последните малко над 8 месеца
стратегически партньори за 4 конкретни бизнеса и. Предприятия...Мажо каза не. Мислим нищо да продаваме не. Е в наш стил...и много други неща бяха казани и то. Все положителни,твърди намерения—но да сте дошли дето се вика!Last edited by Scottie Pippen; 26.08.2018, 00:57.
- 2 Харесвания
Коментар
-
няма промяна ............ прогнозата си остава същата от преди 5 месеца:
- песимистичен вариант ........ 1,15 лв.
- оптимистичен вариант ...... 1,50 лв.
п.п. прогнозата е до септември 2019 .......... или най-късно до коледа 2019М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
2,80-3,00 лв. през 2020-2021 ........ така мисля към днешна дата...Кого ли се опитваш да излъжеш!
Както беше споменал преди време, до края на 2019 няма да имаш стинки за покупки, ще бъдеш валат и естествено артията требва да пада дотогава, за да можеш да намажеш филията.И след това, разбираш ли 2020-2021 - ръст, за да можеш пак да я намажеш.
Ама моля ти се, тия бакалски сметки са изключително комични.
- 1 like
Коментар
-
лел4ето по-долу искаше прогноза, а аз като пиша каквото мисля не се съобразявам дали теб те устройва, нали?
не оставам на никого длъжник за каквото и да е............. трябва да си се убедил вече в това...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Освен големия и аз съм купувал...
на 2.40 продадох, но почнах рано да купувам заблуден от големия. Сега си имам и ще чакам и диведента ще взимам.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПредположения кой е големия и колко е голям? Аз продължавам да мисля, че е около мажо и се мъти нещо...., но ще разберемНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
С тия приказки започваш да се държиш по същия начин, като твоя "голям приятел" индианеца и като мечето Монти.
Ще те взема на подбив.............. трябва да си се убедил вече в това...
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
п.п. прогнозата е до септември 2019 .......... или най-късно до коледа 2019
Ще те взема на подбив.
Коментар
-
за мен са нормални подобни движения
според мен 2,40 беше върха и като подмина започнах да продавам ............... в следващите дни като падна на 2,32-2,33 на брокера ми се обади ГОЛЕМИЯ КУПУВАЧ че търси пакети и веднага превключих като започнах пак да купувам (има го назад в темата - в края на януари мисля, че беше - тогава си възстанових пакета на 2,34-2,35) и после цената стигна 2,60, а аз мислех вече за 3 лв.
обаче се усетих, че ГОЛЕМИЯ не е искал точно да купува, а е искал да крепи цената над 2,30 и започнах да продавам от 2,50 надолу след като цената вече бе паднала от 2,60
на 2,50 продадох около 100 хил.акции като само една единствена сделка беше с ГОЛЕМИЯ (който взе около 5 000 бр. по спомен)
след това няколко седмици ГОЛЕМИЯ се пазареше (мислеше по няколко дни ..... даваше цена, а после така и нямаше сделка) ........ така и не пожела да ми купи пакета ............ в крайна сметка излезнах търпеливо за около 2-3 месеца (февруари , март , април) като разбира се ГОЛЕМИЯ пак купуваше от мен за да крепи цената
на 2.40 продадох, но почнах рано да купувам заблуден от големия. Сега си имам и ще чакам и диведента ще взимам. Предположения кой е големия и колко е голям? Аз продължавам да мисля, че е около мажо и се мъти нещо...., но ще разберем
Коментар
-
Много крайно ми се струва
Предполагам 2.6 е бил върха според теб?
обаче се усетих, че ГОЛЕМИЯ не е искал точно да купува, а е искал да крепи цената над 2,30 и започнах да продавам от 2,50 надолу след като цената вече бе паднала от 2,60
на 2,50 продадох около 100 хил.акции като само една единствена сделка беше с ГОЛЕМИЯ (който взе около 5 000 бр. по спомен)
след това няколко седмици ГОЛЕМИЯ се пазареше (мислеше по няколко дни ..... даваше цена, а после така и нямаше сделка) ........ така и не пожела да ми купи пакета ............ в крайна сметка излезнах търпеливо за около 2-3 месеца (февруари , март , април) като разбира се ГОЛЕМИЯ пак купуваше от мен за да крепи цената
Last edited by _1912_; 25.08.2018, 18:14.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
п.п. прогнозата е до септември 2019 .......... или най-късно до коледа 2019
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Недей само с графики де..
Мъцни нещо кът анализ.....
Прогноза дай, не ни мъчи....
п.п. прогнозата е до септември 2019 .......... или най-късно до коледа 2019Last edited by _1912_; 25.08.2018, 17:38.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
То е ясно, че нямаш.
Само не сменяй никовете.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар