IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и си махнаха и тапата..
    The strongest stand last.

Коментар

• опа,още едно

Коментар

• Пак прехвърчат кюфтенца

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Назрява момента за нов подскок, а продалите чукат нервно кофички..

Коментар

• Назрява момента за нов подскок, а продалите чукат нервно кофички..

Коментар

• Надолу като не ще,нагоре не става ли?

Коментар

• Момчета, голяма скука е и днес.

Коментар

• Политиката се измени и ни обърка намеренията.... Гледай само какво ще стане като се задържи това безветрие. След десет дена ще си преосмислят някои стратегиите.

Купувачите чакат. Времето работи за тях.
                  Last edited by radon222a; 16.11.2016, 00:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                    Политиката се измени и ни обърка намеренията.... Гледай само какво ще стане като се задържи това безветрие. След десет дена ще си преосмислят някои стратегиите.Купувачите чакат. Времето работи за тях.
                    Е дай по ведро де, от 10г. все сме така ! Така, че едва ли има някой уплашен !
                    Last edited by Zdravko; 15.11.2016, 19:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      Време е отново да атакуваме 1,50

Политиката се измени и ни обърка намеренията.... Гледай само какво ще стане като се задържи това безветрие. След десет дена ще си преосмислят някои стратегиите.Купувачите чакат. Времето работи за тях.
                      Last edited by radon222a; 16.11.2016, 00:35.

Коментар

• Време е отново да атакуваме 1,50

Коментар

• Първоначално изпратено от Bai Stavri Разгледай мнение
                          Наистина ли са глобили някого във форума заради съвет ? Сериозно сума за едно форумно мнение.
                          Не точно съвет, а по-скоро шега. Но да, тук във форума

Коментар

• Първоначално изпратено от ewgeny Разгледай мнение
                            Не задаваш правилните въпроси. Дори и някой да ти препоръча нещо, то първо той може да греши, второ повечето знаят, че трябва да е умерен с приказките инъче може да се раздели с 20 000 лв. глоба (има такъв случай).
                            Няма такъв случай.Случаят е:един форумец написа,че холдинг България/по спомен/ще раздават дивидент... .лв.и то като официално съобщение от компанията.На базата на тази информация се размениха акции на по-висока цена,включително и негови..Което се е чиста манипулация и естествено му наложиха глоба.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bai Stavri Разгледай мнение
                              Здравейте,

Каня се скоро време да вляза и на Българската борса и съм набелязал няколко компании сред които Химимпорт. Доста почетох по теамта, но все още не съм сигурен дали това е правилната компания. Видях че вече нямат привилегировани акции. Дали високите дивиденти които са давали за тях от догодина ще бъдат раздадени на нормалните акции. Или по-скоро просто ще намалят дивидентите които раздават. Вие бихте ли инвестирали сега в тази компания, ако вече нямате отворена позиция ?

Съжалявам ако въпроса ми е наивен, нов съм още
                              Със сигурност не влизай само в една компания. Чичо по долу ти даде добър съвет !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Купи си от набелязаните няколко компании ( поне 5) и от ХИМ.....
                                20 % според мен е добре....

Късмет !

пп Не е съвет за покупко-продажба,но аз бих направил така като начало....
                                Най-вероятно така ще направя. Набелязал съм 7-8, и Хим е една от тях. Благодаря!

Коментар

Working...
                                X