и си махнаха и тапата..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНазрява момента за нов подскок, а продалите чукат нервно кофички..
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеПолитиката се измени и ни обърка намеренията.... Гледай само какво ще стане като се задържи това безветрие. След десет дена ще си преосмислят някои стратегиите.Купувачите чакат. Времето работи за тях.Last edited by Zdravko; 15.11.2016, 19:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВреме е отново да атакуваме 1,50
Политиката се измени и ни обърка намеренията.... Гледай само какво ще стане като се задържи това безветрие. След десет дена ще си преосмислят някои стратегиите.Купувачите чакат. Времето работи за тях.Last edited by radon222a; 16.11.2016, 00:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bai Stavri Разгледай мнениеНаистина ли са глобили някого във форума заради съвет ? Сериозно сума за едно форумно мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ewgeny Разгледай мнениеНе задаваш правилните въпроси. Дори и някой да ти препоръча нещо, то първо той може да греши, второ повечето знаят, че трябва да е умерен с приказките инъче може да се раздели с 20 000 лв. глоба (има такъв случай).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bai Stavri Разгледай мнениеЗдравейте,
Каня се скоро време да вляза и на Българската борса и съм набелязал няколко компании сред които Химимпорт. Доста почетох по теамта, но все още не съм сигурен дали това е правилната компания. Видях че вече нямат привилегировани акции. Дали високите дивиденти които са давали за тях от догодина ще бъдат раздадени на нормалните акции. Или по-скоро просто ще намалят дивидентите които раздават. Вие бихте ли инвестирали сега в тази компания, ако вече нямате отворена позиция ?
Съжалявам ако въпроса ми е наивен, нов съм още
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКупи си от набелязаните няколко компании ( поне 5) и от ХИМ.....
20 % според мен е добре....
Късмет !
пп Не е съвет за покупко-продажба,но аз бих направил така като начало....
Коментар
Коментар