Айде пак същите номера..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А **
================================================== ================================================== ====================================
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
Last edited by polki; 05.12.2016, 02:52.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеТази анкета от лятото я почнахме, оставам си на прогнозата от 1.57 цена затваря на 30.12., интересно е да видим сега кой какво очаква.
интересно какъв отговор съм дал тогава
би било добре да ни я припомниш за да сравним очакванията...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Тази анкета от лятото я почнахме, оставам си на прогнозата от 1.57 цена затваря на 30.12., интересно е да видим сега кой какво очаква.
Първата половина на 2017 ми е по - сложна. Зависи от политическата ситуация пролетта и консервативно съобразно опита от 2014 съм "умерено песимистичен" и готов за цени от 1.4 лв.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеБраво,имаме прогноза 1.40-1.50лв.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
до сега за 1 час 20 анкетирани са дали прогнозите си (аз не съм участвал в анкетата) и временните резултати са следните:
Last edited by polki; 04.12.2016, 22:07.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Sofix 610-620 хим 3лв.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
гледам, че всеки има някакви очаквания за пазара и всеки дава прогнозни цени ................... май е време за една анкета за да се преборим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Според мен големите които искат да се изкажат по въпроса като гледат устрема,патоса и оптимизма най-вероятно до 3 лв ще си трайкат.
Вероятно и ще подпрат пазара за да надуят цените.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
понякога да знаеш кой влиза и кой излиза по дадена позиция и по-важно от финансовите резултати на дружествата
например когато един фонд излизаше от ХИМ-а през есента на 2012 година успя да закара цената на 63 стинки, а в началото на това лято друг закара цената на 1,05 лв. ....................... в тези случаи печалбата на дружеството и дивидента нямаха никакво значение ----> просто пакетите трябваше да се ликвидират независимо от цената
да имаш подобна информация е равносилно на това да знаеш шесте числа от тиража на тото 2
Вероятно и ще подпрат пазара за да надуят цените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Абсолютно съм съгласен, но както казах, нямам достъп и приказка до големи борсови акули. Съответно мога само да гадая и нищо повече. Ако някой има подобна информация ще му бъда безкрайно благодарен да я сподели/ я.
това е вътрешна информация
може да се надяваш някой да ти сподели, но това деяние се наказва сурово от закона
за нас (които нямаме достъп до подобна информация) остава да седим отстрани и да умуваме как може да се възползваме при създала се подобна ситуация ................ четем знаците по коствени улики и някой път разгадаваме какво ще се случи, а понякога за съжаление грешим...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
Коментар