Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАз да попитам как ги виждате нещата откъм печалба тук? Видно е, че през годините тя постоянно намалява, но дали тази тенденция ще се запази или ще видим и покачване някога? Питам за това, тъй като съм много далеч от участниците и гадаенето кой влиза и кой излиза ми се струва несериозен.
например когато един фонд излизаше от ХИМ-а през есента на 2012 година успя да закара цената на 63 стинки, а в началото на това лято друг закара цената на 1,05 лв. ....................... в тези случаи печалбата на дружеството и дивидента нямаха никакво значение ----> просто пакетите трябваше да се ликвидират независимо от цената
да имаш подобна информация е равносилно на това да знаеш шесте числа от тиража на тото 2fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Аз да попитам как ги виждате нещата откъм печалба тук? Видно е, че през годините тя постоянно намалява, но дали тази тенденция ще се запази или ще видим и покачване някога? Питам за това, тъй като съм много далеч от участниците и гадаенето кой влиза и кой излиза ми се струва несериозен.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Птица или Сокол???Кое от двете???Ти нямаш ли спирка бе Троле!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Птица Разгледай мнениеХм.. еми как да е ракета или там да има живот, като пазарната капитализация на ЗХБГ беше 850 млн.лв на спо, а сега е 66 млн.лв!!! Наиграха се/сте!! Това не е нормално и за борса на МАРС!!!
Като цените са за бфб, което е пазара, той определя!! хаха
Но тук е уникално чудно!!! Със заграбените не малко активи, борса видяха !! хаха
Коментар
-
Хм.. еми как да е ракета или там да има живот, като пазарната капитализация на ЗХБГ беше 850 млн.лв на спо, а сега е 66 млн.лв!!! Наиграха се/сте!! Това не е нормално и за борса на МАРС!!!
Като цените са за бфб, което е пазара, той определя!! хаха
Но тук е уникално чудно!!! Със заграбените не малко активи, борса видяха !! хахаLast edited by Птица; 03.12.2016, 01:50.
Коментар
-
За момента хима е в дъното на класацията по ръст от началото на годината спрямо другите компании в Софикс и за момента по-подценена акция в индекса, а и на БФБ мисля, че няма! Но си мисля ,че това състезание, което е започнало между Софикс компаниите малко или много благодарение на господата от ЕТФ-чето, които доста раздвижиха клетата ни борса, ще завърши рано или късно ! Преди години гледах един филм и там изрекоха думите "Мафията забавя , но не забравя !".
P.S. Имах много акции, сега имам малко по-малко,никакви препоръки, за каквото и да е !
Коментар
-
Общата картина е,че се наблюдава покачване на целият пазар,много позиции растат и Хима е част от тях.
Кой расте,кой прави корекция вече не е толкова важно.Важното е ,че пазарът устойчиво върви нагоре.Last edited by Grosss; 02.12.2016, 21:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение28.11 понеделник --- крушата е одрусана още от предната седмица --- минаха само 13 447 лота и затворихме на 1,54
29.11 вторник --- почти с отварянето цената стигна 1,61 --- купувача се дръпна леко --- за деня минаха 185 180 лота като затворихме на 1,57
30.11 сряда --- почти с отварянето цената стигна 1,61 --- купувача се дръпна леко --- за деня минаха 117 124 лота като затворихме на 1,59
01.12 четвъртък --- почти с отварянето цената стигна 1,61 --- купувача се дръпна леко --- за деня минаха 65 518 лота и затворихме на 1,58
по правило и трите дни пазара затваря с най-евтината сделка за деня
вижда се, че на това ниво (около 1,60) желаещите да продават намаляват ................ падне ли търговията под 20 К лота за деня на 1,60 това е сигурен знак, че минаваме на следващото ниво -> поне така беше при предните съпротиви
02.12 петък --- почти целия ден ден цената се движеше около 1,585 и едва десетина хиляди бройки смениха притежателите си --- в последния половин час на сесията се получи едно обиране и на закриващия аукцион "ударихме" 1,60 лв. ............... 39 сделки и 26 113 акции за деня
хората с пари и хората с акции за продаване ще определят посоката на акцията през следващата седмица...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеМного желаещи да продават при ЦКБ и при ХИМ.
Като гледам обемите са все повече и повече.....
Не следя пазара, но си мисля на ангро, че не повече от 20 % от дивидента предвиден за инвестиции е похарчен ....
Аз като средностатистическа тиква, едва днес го похарчих....
Успех !
пп Търпеливите ще спечелят !!!
( Това не са мои думи а на Шефа, ШЕФА !!!)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеМного желаещи да продават при ЦКБ и при ХИМ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Платформата на Карол
затова те питах ти как ги виждаш тази работи .................. явно нищо не виждаш, а само си мислишНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
как го виждаш това? каква платформа ползваш?
Коментар
Коментар