Чувам палене на двигатели...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Ами сипвай тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеТова ли беше корекцията?много вяла корекция
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Пешо нашия пазар е слаб за врътки.Гледай да хванеш вълната и умната че народа наплашен и бързо кеширваА за тук нали знаеш какво ми е мнението
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТя ако ще пада цената чак до консолидирания, къде му е края..
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеизвинявам се за вятърничавия въпрос, но някой има ли представа кои са местните холдинги, които единствени заявяват желание да купят бизнеса на ЧЕЗ?
Знам че освен Доверие другия основен миноритарен акционер в ЧЕЗ е близък или направо да си кажем Хим-а ...Дано да стане
Коментар
-
Рано или късно ще литне въпроса е да не се изнервят хората до тогава и като ти писне той тогава да хукне. Аз съм тук на 47% от портфейла така, че ще се стискаако требе и по дълго време. Успех на всички
Last edited by Petar; Днес, 08:37.
И аз така ги виждам нещата и тежестта ми е подобна. В допълнение , че сега има и мегдан за врътки с по - големи обеми. На 1.7 продадох към 20% от бройките и си мислех, че няма да ме огрее да ги върна с добра печалба , а то взе че се сурна. Ще го чакам още по в ниското макар това да не е моята игра. Мисля, че консолидирания ще е по - добре и е въпрос на месеци хима да даде яко газ.
Не е препоръка - водеща позиция ми е.
Успех и търпение
Коментар
-
Ташунко нещо го изтриха, но по принцип да знам мнението тиБеше по-скоро като бъзик. Естествено че никой не знае кое и кога ще се случи. То си мислехме че го мъчи някой нещо и не иска да губи някви стинки, после го сурнаха със 15 ст. надолу и той пак се натискаше да продава и пак със странни бройки. Не че някой е очаквал да има печалба в този отчет - от години вече няма
и все пак имаше кой да продава
Не се знае какво освен очаквания го движи нагоре но явно "слаб" отчет предрича апокалипсис и се разпродава.
Рано или късно ще литне въпроса е да не се изнервят хората до тогава и като ти писне той тогава да хукне. Аз съм тук на 47% от портфейла така, че ще се стискаако требе и по дълго време. Успех на всички
Last edited by Petar; 02.02.2017, 09:37.
Коментар
Коментар