Интересно, цената дали ще падне под 2.40 ;-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Като се отпуши Дръвчо най-вероятно да дойдат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Нормална за БФБ. Аз не съм бил на селл-а..... Чакам други нива, а дали ще дойдат само Господ знае.
А перукан, ако се и*ака на метеното може и на теб да ти призлее, но дано не се стига до там.
Дай прогноза за утре за днес не ти се получи.
ПС:
Туристите са прави за тоя първи етаж панел да не ти дават 85К. Да съм честен и те са се изхвърлили на 70К. за мен 77 е добра цена за кочината дето предлагаш.
- 1 like
Коментар
-
Нормална за БФБ. Аз не съм бил на селл-а..... Чакам други нива, а дали ще дойдат само Господ знае.
А перукан, ако се и*ака на метеното може и на теб да ти призлее, но дано не се стига до там.
ПС:
Туристите са прави за тоя първи етаж панел да не ти дават 85К. Да съм честен и те са се изхвърлили на 70К. за мен 77 е добра цена за кочината дето предлагаш.
Коментар
-
ПС:
Цифрите за другото - в другата тема..., тук е "флагмана".
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Моли се..., перукан да не се прави повече на мъж.
п.п. Само кажи - ква бе ликвидността днес? Сигурен съм, че всички бяхте стендбай на sell-а...
ПС:
Коментар
-
абе то днес с гап трябваше да отворим ама си беше нормален ден на БФБ
Остави ни тука да си губим парите ходи да развеждаш туристи из софето
п.п. Само кажи - ква бе ликвидността днес? Сигурен съм, че всички бяхте стендбай на sell-а...
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЕййййй кажи ръъъст на химимпорта....кво си мислиш, че ще ти се размине ли
тая земя ще ти се окаже тясна ейй. хяхяхяхяхяхяхя
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Или лека- полека надоле...
Добре, че перукан реши да се праѝ на мъж у събота... нали видя ликвидността днес...
Остави ни тука да си губим парите ходи да развеждаш туристи из софето
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеХлъзгава тишина е настанала ......... точно така бе и месец преди да се обяви че ХИМ ще дава дивидент...т.е очакват ни хубави дни
Добре, че перукан реши да се праѝ на мъж у събота... нали видя ликвидността днес...Last edited by maverik; 16.04.2018, 21:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
п.п Хубав "нов" сайт http://www.chimimport.bg/The Host is not resolvable.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Аз също съм много доволен!От 1.10лв до сега все съм доволен!
...Ми като се върне назад нема да продаваш. Докато не продадеш загубата е само виртуална.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Може и така да е, но към момента аз съм доволен.
Ще видим напред как ще е.
Коментар
Коментар