Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от continental Разгледай мнениеЕй, вече колко седмици не мога и не мога да изляза от позиция тук на някаква адекватна цена...
Смятах, че преди изборите ще има още ръст, но не се случва.
Да, за мен изборите са фактор на БФБ.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеС един клик мога, да направя ЦКБ по-скъпа от Хима...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Съгласен, говоря за напоследък. Нали знаеш, апетитът идва с яденето. А тук някои отдавна са заложили и чакат поне да възстановят.
Имаше хора със средна от 2.20 при предния ръст, те щяха да стискат до 14 лева..
Георги Борисов, четеш ли?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКак да не расте, от 1.05 до 1.75 отиде!
Ако ви е малко този ръст, пренасочете се към други инструменти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеЗащо да се отчайвам, ако нещо не пада. Няма логика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Може се отвори нова тема Отчаяни гласове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Хаха в темата за вицовете е това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеГ-н Керезов,
Понеже не ми достигат няколко милиона акции до 5%, бихте ли вкарали за ОСА предложение за обратно изкупуване. Идеята ми е, сега да вземете акциите на невярващите на ниска цена, пък като дойде еуфорията след 2-3 години да ги продадете на някой чужд фонд на 8-10 лева ...
Поздрави.
Коментар
-
Г-н Керезов,
Понеже не ми достигат няколко милиона акции до 5%, бихте ли вкарали за ОСА предложение за обратно изкупуване. Идеята ми е, сега да вземете акциите на невярващите на ниска цена, пък като дойде еуфорията след 2-3 години да ги продадете на някой чужд фонд на 8-10 лева ...
Поздрави.
Коментар
Коментар