Първоначално изпратено от netware5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
О, да! Изпуснал си! Представяш ли си каква фундаментална логика имат модераторите? Обсъждането на дъщерно дружество на Химимпорт е "извън темата" в темата, озаглавена "Химимпорт".....При това изказаното от мен мнение беше положително за дружеството
Коментар
-
Първоначално изпратено от continental Разгледай мнениеИзпуснал ли съм нещо?При това изказаното от мен мнение беше положително за дружеството
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Може би пък точно това целятАко сега се ядосам и си изсипя пакета на пазар - ще върна цената на ноемврийски нива
Last edited by Manyface God"; 15.02.2017, 18:02.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеГосподина спомогна за вземане на инвестиционно решение... Благодаря Ви, господине! До сега се колебаех, но вече съм наясно.Ако сега се ядосам и си изсипя пакета на пазар - ще върна цената на ноемврийски нива
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеДа ама не излиза
Мога да вляза винаги, във всяка една секунда.
Едва ли не расте заради мен, toto..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТя и за това не расте позицията ,защото някои се радват на 10-15-17 %The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
А кога ще се върнеш ?
В зависимост от времевото разтегляне на протакането и застоя ще реша кога и дали.The strongest stand last.
Коментар
Коментар