If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А нямам ядове, тези новите, дето ги взех вчера, минават в графата "за ташак" - ако стане някоя врътка и има още ъп, супер, ще съм на печалба, ако не стане - и без това съм ги взел спекулативно, така че си е мой проблем.
Батко обеща само за сайта, ама не се ангажира със срок, рече "Наистина скоро", но моето скоро и неговото скоро явно са различни неща - може да чака да оправят сайта на Инвестор-а, пък после да се прехвърлят на неговия. Друго батко не е обещавал, само намеква, та на моменти и натвърдва
Могат да се учат от другите доста .. Една" Арома АД" с 20-25 млн. капитализация имат сайт за" чудо и приказ "от поне 2-3 години и използват доста по-съвременни форми на реклама и търговия ,Въпреки Мажовците ,които не са ми от най-лицеприятните ..
Ако съм един "Нов " инвеститор /,не говоря за чужд въобще/ ,първото място което ще отворя е сайта на компанията и какво виждам- последните новини и публикации са от 2009 година .....
Явно Мажовците и управлението на "Флагмана'" са си самодостатъчни
Вдига я (не и без наша помощ) и после я оставя в безтегловност, до когато си поиска. Вече 3-4 пъти го прави. Смятам, че е време за други ценови нива.Нещо номера се изтърка и става предсказуем за масата спекуланти, което води до нужда от промяна.
Мисля че този пакет от Райф просто се опитват да го вземат на по ниско но явно тези са се заинатили на 2.43 и не свалят поне за сега.добре е че бройките са малки,за да не се мотаем дълго и тъжно на тези нива.
Далеч съм от мисълта ,че ще ни дава отчет и ще ни споделя плановете си. Предполагам, че и ти не вярваш в това. Тук положението е: " Ако ти стиска, участваш!".
А нямам ядове, тези новите, дето ги взех вчера, минават в графата "за ташак" - ако стане някоя врътка и има още ъп, супер, ще съм на печалба, ако не стане - и без това съм ги взел спекулативно, така че си е мой проблем.
Батко обеща само за сайта, ама не се ангажира със срок, рече "Наистина скоро", но моето скоро и неговото скоро явно са различни неща - може да чака да оправят сайта на Инвестор-а, пък после да се прехвърлят на неговия. Друго батко не е обещавал, само намеква, та на моменти и натвърдва
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Анджък, на майчин език, истината обаче е, че никой от нас абсолютно нищо не знае и само предполага, в следствие на което, като се види някакъв луд ъп, като например 10-на % за 3 дни, и става мазало. После пак седим и се чудим що така става и къде е Батко, а батко каза, че ще има сайт, ама друг път
Далеч съм от мисълта ,че ще ни дава отчет и ще ни споделя плановете си. Предполагам, че и ти не вярваш в това. Тук положението е: " Ако ти стиска, участваш!".
Коментар