IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от continental Разгледай мнение

От друга страна, неразпределената печалба е рекордно висока и е в размер на над 700 милиона. Цялата пазарна капитализация на Химимпорт е два пъти по-ниска от натрупаната през годините печалба. Друг е въпросът дали Химимпорт наистина разполага с тези пари или това е просто едно число, записано в отчетите.
    Неразпределената печалба би трябвало все в някакъв смисъл да е налична. Тя е котва на стабилността. Въпросът е какво ще се прави с нея?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

ИИИИ, мама му и стара...Има хора дет само мекото на ляба са свикнали да ядат.....

пп Товарните са на печалба....И за пътническото става въпрос....Всичките БДЖ - та, барабар с екплоатацията, ремонтите и поддръжката....!!!

Аз така бих постъпил ако съм на мястото на правителството....20 г концесия на всичко.....Който иска да се оправя......
      Само контрол !

пп Що си фантазирам глупости....
      И като бонус - магистралите на концесия ... Тая схема може и да стане - ама я за Мечо Пух я за Прасчо
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнение
        Летището хубаво, но БДЖ си е много голяма хапка, дори и за ХИМ-а
        ИИИИ, мама му и стара...Има хора дет само мекото на ляба са свикнали да ядат.....

пп Товарните са на печалба....И за пътническото става въпрос....Всичките БДЖ - та, барабар с екплоатацията, ремонтите и поддръжката....!!!

Аз така бих постъпил ако съм на мястото на правителството....20 г концесия на всичко.....Който иска да се оправя......
        Само контрол !

пп Що си фантазирам глупости....

Коментар

Вземат летището и БДЖ в комплект...
          Летището хубаво, но БДЖ си е много голяма хапка, дори и за ХИМ-а

Коментар

Само не мога да преценя какво ще купят с този кеш....Майсторлъка на бизнеса е с виртуален кеш да купиш реален бизнес на изплащане...
            Летище София е добра локация...Така и така са се позиционирали в този край....
            Аз ако съм на мястото на Шефа, щях да предложа следната схема - Вземат летището и БДЖ в комплект...
            Ако се затрудняват с управлението да ми се обадят......
            Много добре си ги подчертал. Ще добавя само "БДЖ-Товарни превози" ЕООД, че да не се подведат от написаното и да вземат и пътническите.
            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Само не мога да преценя какво ще купят с този кеш....Майсторлъка на бизнеса е с виртуален кеш да купиш реален бизнес на изплащане...
              Летище София е добра локация...Така и така са се позиционирали в този край....
              Аз ако съм на мястото на Шефа, щях да предложа следната схема - Вземат летището и БДЖ в комплект...
              Ако се затрудняват с управлението да ми се обадят......

Коментар

• Удивителното е, че никой не се стряска от табличката, защото никой не им вярва, че са по-зле!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                  Най-важното според мен за публичните дружества е да са прозразни, предвидими и прогнозируеми. Тук за прозрачни има какво да се желае, ама за предвидимостта и прогнозируемостта го докарват.
                  Нетна печалба по години
                  2010 133,869,000
                  2011 111,681,000
                  2012 104,099,000
                  2013 86,892,000
                  2014 64,476,000
                  2015 58,483,000
                  2016 51,834,000
                  мда поста казва много! Коментар от г-н Керезов, може би?
                  Дори и Еврохолд и Евроинс взеха да показват нотки на оптимизъм в отчетите си, само тук.......

Коментар

• Първоначално изпратено от continental Разгледай мнение

От друга страна, неразпределената печалба е рекордно висока и е в размер на над 700 милиона. Цялата пазарна капитализация на Химимпорт е два пъти по-ниска от натрупаната през годините печалба. Друг е въпросът дали Химимпорт наистина разполага с тези пари или това е просто едно число, записано в отчетите.
                    Бих писал, че е сложно число.....
                    Получено от операции с вероятности, статистическа обработка и бъдещи приходи....

Имам много и не смятан да извършвам каквито и да е дейности с тях...Както и нямам препоръки....

Коментар

Най-важното според мен за публичните дружества е да са прозразни, предвидими и прогнозируеми. Тук за прозрачни има какво да се желае, ама за предвидимостта и прогнозируемостта го докарват.
                      Нетна печалба по години
                      2010 133,869,000
                      2011 111,681,000
                      2012 104,099,000
                      2013 86,892,000
                      2014 64,476,000
                      2015 58,483,000
                      2016 51,834,000

Коментар

Нетна печалба по години
                        2010 133,869,000
                        2011 111,681,000
                        2012 104,099,000
                        2013 86,892,000
                        2014 64,476,000
                        2015 58,483,000
                        2016 51,834,000
                        Мда, грозна гледка!
                        Да се надяваме тази година да започне пречупване на тенденцията.

Коментар

• Най-важното според мен за публичните дружества е да са прозразни, предвидими и прогнозируеми. Тук за прозрачни има какво да се желае, ама за предвидимостта и прогнозируемостта го докарват.
                          Нетна печалба по години
                          2010 133,869,000
                          2011 111,681,000
                          2012 104,099,000
                          2013 86,892,000
                          2014 64,476,000
                          2015 58,483,000
                          2016 51,834,000

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Защото не го харесват
                            Много е тромав. Трудно се изправя.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              Защо пада Хим?
                              Защото не го харесват

Коментар

• Ми, консолидирания ми се струва леко по-добър по спомен мътен и първи впечатления. Хима все по-финансово цветущ, ама такава ситуацията през годината.

Коментар

Working...
                                X