Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеОптимисти :-)
Хубаво е да има такива "колеги" на борсата !
На този етап съм предпазлив, но за напред съм оптимист :-)
видя американските индекси на -1,75% и се бе отчаял ................. сега като затвориха на над 1% успокои ли се?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
забравих, че нищо не се бута тук, а след малко световните борси като погледнат как завърши БФБ, Софикс и ХИМИПОРТ ще обърнат платната и ще поемат във вярната посока...
не е препоръка, де .......... нали си знаетеПочнаха да се съобразяват с пророческата борса в страната на баба Ванга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеКато гледам как вървят разпродажбите по борсите извън страната, интересното тук е дали се "бута" цената нагоре , за да не "падне" под 2.20 или причината е да минат големи пакети на определена цена ?!
Някой/и да имат наблюдение различно от моето ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеКато гледам как вървят разпродажбите по борсите извън страната, интересното тук е дали се "бута" цената нагоре
не е препоръка, де .......... нали си знаетеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеКато гледам как вървят разпродажбите по борсите извън страната, интересното тук е дали се "бута" цената нагоре , за да не "падне" под 2.20 или причината е да минат големи пакети на определена цена ?!
Някой/и да имат наблюдение различно от моето ?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеБлагодаря за отговора!
моето усещане е следното цена минимум е 4 лв аргументи
първо решението за вдигането на цената имам чувството че бе взето по около Коледа на маса(като банкетно решение)
второ тези хора който вземат решенията са мъжкари(бивши военни) и е въпрос на чест малко или много имиджа на акцията хим
трето пак мъжко и честно е да се обедят хората че цената от 4. Лв на ай Пи Ото е била справедлива а не завишена
четвърто не може цената само на Хим най мощно представената група на бфб да не се е възстановила след кризата(и то последна)- всички други мажоритари се напънаха да се себе доказват с цени
пето според мен истинската. цена реална на активите и на бизнесите в Хим е минимум 5-6лв на акция
нямам препоръка за покупко продажба на акции просто лични разсъждения
Нищо лично, но това с "мъжката дума" и "на маса" ми звучи смешно, особено за нашата борса !
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЗа мен появилите се големи купувачи са добър знак, а с наближаване на събранието може да стават все по-агресивни в покупките,(а покрай тях малките действат по-бързо) ако няма кой да им дава пакети, защото Батко прибира всичко, но от него ще вземат само на ЦЕНА ( ?????? ). А каква ли го устройва?Лека.
сам успя според мен лятото на 2017 да вдигне цената от 1.78 до 1.98 но до там му бяха силиците
а сега февруари мисля беше успя да ги завихри пак сам 0т 2.30 до 2.60. Като тук се заиграха покрай него и други малки ентусиасти 5-6човека и с общи сили хоп 2.60.
Търгува от посредника на polki мисля!
Мажоритарят ако реши С тези малко бройки (100-200к) ще го глътне за секунди и ще му отнеме ролята на “маркетмейкър” по позицията.
Въпрос на време и на решение според мен!
Лека!
Коментар
-
е, щом сме на едно мнение значи няма да станат така нещата
...и защо не пипат кюфтето при зърнени храни и при ЦКБ с месеци(явно не им е приоритет към момента)?...оше една мистерия....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
До края на май прогнозата ми съвпада с твоята...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
няма как решението да е взето "по около Коледа" защото мега кюфтето се прехвърли седмица преди Коледа и "всичко започна оттам, така..."
Коментар
-
това как го виждаш да се развие във времето? ................ защото аз съм конкретизирал, че моята прогноза е за следващите 3 месеца (до края на юни 2018) .................... макар, че нещата в голяма степен ще са ясни в края на май
да скача акцията и да се превърне в една стабилна ликвидна дивидентска акция - с най голям дневен оборот на бфб.
като 4лв да се достигнат най късно до края на 2019 началото на 2020(дано нямаме нова американска криза до тогава).
Коментар
Коментар