Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Не мога да се въздържа, да не се съглася. А и ако при Хим има спад на печалбата, то при Банката има увеличение на печалбата, пък не скача. Но скоро ще има ръст. Някои се направиха, че не са се хващали на бас, но това не ми попречи да позная цената към края на миналата година.
И 10 лв ще ти пратя където кажеш, но защо ти са нетрудови доходи без документ....Ще предизвикаш данъчните да те ревизират....
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Не мога да се въздържа, да не се съглася. А и ако при Хим има спад на печалбата, то при Банката има увеличение на печалбата, пък не скача. Но скоро ще има ръст. Някои се направиха, че не са се хващали на бас, но това не ми попречи да позная цената към края на миналата година.
лафмоабета е един и същ.Най-важно е доверието и загубиш ли го всички алабализми са излишни.Last edited by Grosss; 09.03.2017, 12:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
А ако на хима печалбите останат такива каквито са сега,по зле ли ще изглежда?Last edited by balarev; 09.03.2017, 12:17.
Коментар
-
А ако на хима печалбите останат такива каквито са сега,по зле ли ще изглежда?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
А ако на хима печалбите останат такива каквито са сега,по зле ли ще изглежда?
Както се казваше в оня виц:
Никои не може да ти даде толкова , колкото аз мога да ти обещаяНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Проблемът според мен е в тенденцията, иначе коефициентите са прекрасни тук. Чайката не я тледя, но Монбат си повишават печалбата, което вдъхва оптимизъм, че това е процес напред във времето. Един вид ако се запазят така, само след 1-2 години да кажем Монбат ще изглежда по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИ това не е баш така - Монбант и Чайкафарма имат сходна капитализация с Химимпорт и доста по-малки печалби , което не им пречи да пълнят пазара с оптимизъм в бъдещите си прогнози да ръст на печалбите. Съответно купувачите са сложили розовите очила и купуват....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
И това не е баш така - Монбант и Чайкафарма имат сходна капитализация с Химимпорт и доста по-малки печалби , което не им пречи да пълнят пазара с оптимизъм в бъдещите си прогнози да ръст на печалбите. Съответно купувачите са сложили розовите очила и купуват....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСпоред мен няма никаква конспирация с купувачи и продовачи. Просто тенденцията на спад при печалбата е очебийна, съчетано с никаква информация на какво се дължи това и докога ще продължи. А ако това продължи, няма значение дивидента, тъй като той ще започне да клони към 0, дори да преизпълнят обещанието си. Големите активи точно тук едва ли са примамка, тъй като едва ли някой смята, че ще бъде продаден Хима. В този вариант, дори р/в да стане 0,01, то никой освен мажовците няма дя го интересува.Last edited by спекуланта; 08.03.2017, 23:05.
Коментар
-
Според мен няма никаква конспирация с купувачи и продовачи. Просто тенденцията на спад при печалбата е очебийна, съчетано с никаква информация на какво се дължи това и докога ще продължи. А ако това продължи, няма значение дивидента, тъй като той ще започне да клони към 0, дори да преизпълнят обещанието си. Големите активи точно тук едва ли са примамка, тъй като едва ли някой смята, че ще бъде продаден Хима. В този вариант, дори р/в да стане 0,01, то никой освен мажовците няма дя го интересува.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар