IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз исках печалба от разлика в цените купувам-продавам. Направих. Вече няма движение и не съжалявам, че съм в друга, доста по-печеливша позиция.
    The strongest stand last.

Коментар

• Ракета, самолетоносач, изтребител 4-то поколение....бла, бла....

Какво искате от акцията - дава дивидент, има търговия, има очаквания, има мечти...има разочарования....
      С една дума - за всекиго по нещо.....

Коментар

• хороша ракета-маша, да не наша!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

сетих се и за енемонката .....
            Ако ще е така и Енвргоните да върнат да ги продадем по леФче и да се пенсионираме

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Аз пък в последно време си мисля, че ако спечелят червените тука ще се раздвижи по руска линия
              сетих се и за енемонката .....

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Същото си мислех и 2014-а за изборите, а то от 2 лв. върна близо на левче. От политически новини и събития в България само негативи чакам. „Надежда всяка тука оставете"

Има други фактори, които биха раздвижили възходящо акцията, но не се случват за сега.
                Аз пък в последно време си мисля, че ако спечелят червените тука ще се раздвижи по руска линия

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение

Изчакай до следващата седмица. Да минат изборите и гледай какво става
                  Същото си мислех и 2014-а за изборите, а то от 2 лв. върна близо на левче. От политически новини и събития в България само негативи чакам. „Надежда всяка тука оставете"

Има други фактори, които биха раздвижили възходящо акцията, но не се случват за сега.
                  Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Тази промоцията край няма. В тази гора мечките много големи. Някой лондончанин само ще ги оправи.
                    Last edited by realista; 20.03.2017, 16:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      Тук промоцията идва към своя край
                      а дано , ама....

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение

пръзул ли? отчета за ку1 ще е по-важен. ...м ти и изборите...
                        баси.... само да пролетите дано избират с главата си а не с гъза.... че отново безвремие ще настане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                          тази позиция дали няма да отлепи!? че тъкмо дозаредих едни 13 и чакам дабъл!

Коментар

• тази позиция дали няма да отлепи!? че тъкмо дозаредих едни 13 и чакам дабъл!

Коментар

• реших да отново да се пробвам, пък да видим. пообрах днес крушите добре дошли към предният пакет

Коментар

• Тук промоцията идва към своя край

Коментар

Working...
                                X