Отворени репа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Може и така да е,но добрият търговец е не този който е продал стоката ами и добре е спечелил от нея.Мен като не ми оттърва
никой не може да ме накара да продам,слизам от играта и заминавам на почивка.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Вариант две - реалистичен.
никой не може да ме накара да продам,слизам от играта и заминавам на почивка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Кой го знае....ако има още много може да изтегли асковете над 2 лв и там който когото.
Другият вариянт е да събуе гащите и да се над..и като Артио.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Според моите сметки са на финала.
Другият вариянт е да събуе гащите и да се над..и като Артио.Last edited by Grosss; 21.03.2017, 16:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКой е продавача и колко му остават знае ли някой?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
Petar... още малко му останаха2К бройки имам само. Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКой е продавача и колко му остават знае ли някой?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
+++
Много е криво да изтървеш влака или да продадеш рано … или късно …
В личен план имах раздвоение що да правя с моите ЦКБ понеже ми бяха стигнали 60% от портфейла - въпреки че светят в зелено от години …
Викам си по едно време миналата година – няма да ги държа повече от 1.3-1.4 … щото и го бях закъсал откъм италианската ми афера с Уникредит …
И докато се усетя, дори и не разбрах как, те излетяха над 1.6 … Сега виждам, че категорично задържат нивото 1.5 и сантимента ми се промени …
Успех на всички , но имам усещането, че тази година биците ще бъдат по късметлии …
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеРакета, самолетоносач, изтребител 4-то поколение....бла, бла....
Какво искате от акцията - дава дивидент, има търговия, има очаквания, има мечти...има разочарования....
С една дума - за всекиго по нещо.....
Много е криво да изтървеш влака или да продадеш рано … или късно …
В личен план имах раздвоение що да правя с моите ЦКБ понеже ми бяха стигнали 60% от портфейла - въпреки че светят в зелено от години …
Викам си по едно време миналата година – няма да ги държа повече от 1.3-1.4 … щото и го бях закъсал откъм италианската ми афера с Уникредит …
И докато се усетя, дори и не разбрах как, те излетяха над 1.6 … Сега виждам, че категорично задържат нивото 1.5 и сантимента ми се промени …
Успех на всички , но имам усещането, че тази година биците ще бъдат по късметлии …
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар