IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Отворени репа

Коментар

• http://www.bse-sofia.bg/?page=OTCtrades

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Може и така да е,но добрият търговец е не този който е продал стоката ами и добре е спечелил от нея.Мен като не ми оттърва
        никой не може да ме накара да продам,слизам от играта и заминавам на почивка.
        Аз не се оплаквам, на + 17% съм от позицията - реализирани. Ти още не си в тази фаза..
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Вариант две - реалистичен.
          Може и така да е,но добрият търговец е не този който е продал стоката ами и добре е спечелил от нея.Мен като не ми оттърва
          никой не може да ме накара да продам,слизам от играта и заминавам на почивка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Кой го знае....ако има още много може да изтегли асковете над 2 лв и там който когото.
            Другият вариянт е да събуе гащите и да се над..и като Артио.
            Вариант две - реалистичен.
            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Според моите сметки са на финала.
              Кой го знае....ако има още много може да изтегли асковете над 2 лв и там който когото.
              Другият вариянт е да събуе гащите и да се над..и като Артио.
              Last edited by Grosss; 21.03.2017, 16:21.

Коментар

• развръзване ще има когато премине 2

Коментар

• Май наближаваме някаква развръзка

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Кой е продавача и колко му остават знае ли някой?
                    Според моите сметки са на финала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

Petar... още малко му останаха
                      Може би...., ама и на мен ми останаха малко 2К бройки имам само. Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Кой е продавача и колко му остават знае ли някой?
                        Petar... още малко му останаха

Коментар

• Кой е продавача и колко му остават знае ли някой?

Коментар

• Тук е толкова оълно с акции че едни такива пакети са по-скоро тривиални. За планината такова нещо ще е събитието на века, ако се ръсне такъв пакет. Намалих тук за сметка на доверие, и ще стискаме палци, гащи и т.н

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение

+++
                              Много е криво да изтървеш влака или да продадеш рано … или късно …
                              В личен план имах раздвоение що да правя с моите ЦКБ понеже ми бяха стигнали 60% от портфейла - въпреки че светят в зелено от години …
                              Викам си по едно време миналата година – няма да ги държа повече от 1.3-1.4 … щото и го бях закъсал откъм италианската ми афера с Уникредит …
                              И докато се усетя, дори и не разбрах как, те излетяха над 1.6 … Сега виждам, че категорично задържат нивото 1.5 и сантимента ми се промени …
                              Успех на всички , но имам усещането, че тази година биците ще бъдат по късметлии …
                              Едни по-добри резултати на застрахователно дружество, един приличен отчет, дивидент, Лондон, пролет и хоп на 2 кинта. А като тръгне и Банката и Алкомет и Софикс 701. Мечти, прогнози и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Ракета, самолетоносач, изтребител 4-то поколение....бла, бла....

Какво искате от акцията - дава дивидент, има търговия, има очаквания, има мечти...има разочарования....
                                С една дума - за всекиго по нещо.....
                                +++
                                Много е криво да изтървеш влака или да продадеш рано … или късно …
                                В личен план имах раздвоение що да правя с моите ЦКБ понеже ми бяха стигнали 60% от портфейла - въпреки че светят в зелено от години …
                                Викам си по едно време миналата година – няма да ги държа повече от 1.3-1.4 … щото и го бях закъсал откъм италианската ми афера с Уникредит …
                                И докато се усетя, дори и не разбрах как, те излетяха над 1.6 … Сега виждам, че категорично задържат нивото 1.5 и сантимента ми се промени …
                                Успех на всички , но имам усещането, че тази година биците ще бъдат по късметлии …

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X