IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук има хора с доста богата фантазия!
    Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

при 2 лв дивидент цената на акцията ще е поне 6лв
      Чак пък 2лв.Ама 6 лв. акция,никак няма да е лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

аз - 2 лв дивидент и 3 лв до 2 месеца
        при 2 лв дивидент цената на акцията ще е поне 6лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

Добър хоризонт,спрямо по-долу написаните най реалистичен.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

Аз пък предпочитам 1.70 от 09 май и 0,60 лв деведент

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              И аз така предпочитам без деведент и но не да става 1,70 а 60 стинки ако може и в зоната на чистите ако е още по0добре ))))))))))))
              Аз пък предпочитам 1.70 от 09 май и 0,60 лв деведент

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                И аз така предпочитам без деведент и но не да става 1,70 а 60 стинки ако може и в зоната на чистите ако е още по0добре ))))))))))))
                лелката пак е на сухо

Коментар

• И аз така предпочитам без деведент и но не да става 1,70 а 60 стинки ако може и в зоната на чистите ако е още по0добре ))))))))))))
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Да си пожелаем дивидент в стил Златен лев холдинг
                    Предпочитам вместо дивидент, другата седмица 1.70, а докрая на месеца 2 кинта
                    Last edited by mapadona; 05.05.2017, 22:34.

Коментар

• Да си пожелаем дивидент в стил Златен лев холдинг

Коментар

Лично за мен появата във форума на г-н Керезов е индикатор за скорошно развитие на нещата в положителна посока, дивиденти, цена и т.н
                        +1

Коментар

Лично за мен появата във форума на г-н Керезов е индикатор за скорошно развитие на нещата в положителна посока, дивиденти, цена и т.н
                          Появи ли се цената скача. Миналата година при Зрънчо след негова поява цената скочи от 35 на 42.

Коментар

• Лично за мен появата във форума на г-н Керезов е индикатор за скорошно развитие на нещата в положителна посока, дивиденти, цена и т.н

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Абсурдно да си мислиш, че някой притежава акции на ЦКБ и същевременно пише срещу Хим ...
                              Помирете се - скоро ще съмне
                              Аз също писах преди няколко месеца, че ЦКБ ще стигне Хим по цена ... но не предполагах, че ще го мине ...
                              Лично аз притежавам акции от ЦКБ, като ги предпочитам пред тези на холдинга защото :
                              - са ми по-прозрачни ...
                              - подлежат на по-така контрол от БНБ
                              - имат сериозен потенциал за отскок - високите лихви по депозити, които им изяждаха печалбите са в миналото и напълно логично тримесечните отчети ще ни изненадват приятно и не еднократно
                              - минаха в пъти по-успешно теста , в сравнение с други банки
                              - реална възможност дивидентната политика на групата да бъде разширена и към ЦКБ

Жалко, че успешното управление на холдинга е прекалено консервативно. И ако това до скоро е било предимство, сега се изявява като недостатък. Ако мажо иска да се качи на следващо ниво трябва да допусне външен на групата инвеститор, напр. както направиха Неохим ...Мисля, че е въпрос на време да се случи .
                              Добра обосновка за цкб, има и още, ма и това е достатъчно.

За мажо - несъгласен. Ако имаше такъв интерес нямаше да им извива ръцете така на артио преди няколко годинки като излизаха.
                              Същата работа и при чичото тогава в софарма.
                              Те свестните чужденци помидори не рупат с колците, следят ги тия работи.

Коментар

• Абе готини са тия бре и Керезов е пич!!! Сериозно бе, така е. Не го познавам на ти, но от срещите на които съм присъствал е стабилен човек. Иначе гнева ми е не към него, а към куцата непрозрачност към инвеститорите и липсата на каквито и да било новини за дружествата им през повечето време и разбира се ЛИПСА/НЕДОСТИГ на каквато и да били иновативност.. Продължавам да оставам с убеждението, че не им пука ама въобще за каквито и да било инвеститори.

Имам по сравнително много и съм заинтересован да демонстрират развитие.
                                Last edited by RUBLA; 05.05.2017, 14:12.

Коментар

Working...
                                X