Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОбаче малко сме свикнали на различно от "дивидентното" поведение и не се знае колко би стискал човек с по динамични навици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениекакво сега се оказа,!??? флагманЪТ не се ли държи над водата като шамандура ?!?! - половината отгоре, половина отдолу. ама че работа ?!!))))А пък ако иска и като подводница да се държи.Ще купуваме евтино и ще вземем по-голям процент дивидент. Важното е дивидентите да растят както до сега с всяка изминава година и пазарът ще го оцени подобаващо, а не като сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Къде изчезнаха всички "Мега" поръчки продава от миналата седмица ???
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение100 000бр. бранят 3% дивидент ... желаещите да купуват са точно 10 пъти по-малко ... надявам се от понеделник да видим движение нагоре ...
Коментар
-
Имам усещането че тук коментират 2-3 тийнейджъри дето си мислят че ей така ще литне акцията от веднъж и ще направят големите кинти с 5-6 коментара в инвестора .. ето ви 2 статии от последните дни за размисъл http://www.capital.bg/biznes/kompani...javata_rastat/ http://www.capital.bg/politika_i_iko...r/?ref=cheteno.
Да не ме обвините в негативизъм - имам акции ( и аз харесвам хубавият коефициент P.E при Химимпорт) и не смятам да ги продавам, всеки си има глава на раменете да взима инвестиционни/спекулативни решения , но не всичко е толкова розово.......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Не е сбъркана, коригирана е заради дивидента. Ако прочетеш един ред отдолу ще видиш, че днес вече се търгуват без право..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеспоред странищата на бфб сме 2,8% нагоре,ама от сбъркана база/1,743-80 бр./
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеДнес вече без дивидент търгуваме, нали?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар