Първоначално изпратено от PIMP
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
На борсата се търгуват акции и тук целта е да се хваща движението, като не ти харесва да печелиш от този пазар купувай от други или продавай, каква истина търсиш на капиталов пазар истина и лъжа са относителни понятия "за теб истина за мен лъжа", "към един момент истина към друг лъжа"
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADERНадали ще ви стане по-приятно от това, че ще спрете да чувате истината - която може и да не ви отърва!!! Хахахахахахахахаха...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене знам, може и да бъркам , но се надявам относителния дял на варненските схеми на БФБ да пада вместо да се качва. да си се занимават там със застраховането и пф, но втори и трети зърнени не ни трябват.
лошо е за реномето на борсата
Я пак , че този път не ти се хващам!
- За Софчу,- кажи тенкю дедо !
Коментар
-
не знам, може и да бъркам , но се надявам относителния дял на варненските схеми на БФБ да пада вместо да се качва. да си се занимават там със застраховането и пф, но втори и трети зърнени не ни трябват.
лошо е за реномето на борсататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
не си само тисигурно 99% от форумците не му разбират писаниците. много странен начин на изразяване има Инта
- Ти ся - хвалиш ли ме - хокаш ли ме ?
Аз все на дъщата думам , тя снахата си има да се сята !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
оф аз пак нищо не разбрах!сигурно 99% от форумците не му разбират писаниците. много странен начин на изразяване има Инта
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 1 like
Коментар
-
оф аз пак нищо не разбрах!
То си и няма нищо за разбиране! Ще се раздвижат варненските проекти, това се усеща.
В другата тема Берта казва , че ще трябват и нови "зайчета" да вадят от ръкавите !
Коментар
-
оф аз пак нищо не разбрах!
помня, че имаше навремето доста инфо около капиталите на Галата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Имаш нужда от жокер да разбирам ?
Прав си за "трите " неизвестни по време и място -гаче ли!
Но "кученцето" е пак от групата и в секторите;-
1, То е във Варна
2, Казва се нещо от рода на Галата и ...
3, Влачи всички свързващи звена ...
4, Е въпреки че съм си бургЪзлия , - изпозабравиха я тая ВАРНА , а си е бисера, перлата , столицата и ттннн
за сега толкова ми казаха вълните , но е за добро и си му беше времето
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВчера някакви сериозни обеми на БФБ и все с дружества дето са от или покрай 'групата' ... явно нещо ще се случва , защото не е край на месец/тримесечие, че да речем си гласят балансите. Интересно хима, цкб и зрънчовците не хвърчаха кюфтета , за сметка на 'инвестиционните'
идеи?
Имаш нужда от жокер да разбирам ?
Прав си за "трите " неизвестни по време и място -гаче ли!
Но "кученцето" е пак от групата и в секторите;-
1, То е във Варна
2, Казва се нещо от рода на Галата и ...
3, Влачи всички свързващи звена ...
4, Е въпреки че съм си бургЪзлия , - изпозабравиха я тая ВАРНА , а си е бисера, перлата , столицата и ттннн
за сега толкова ми казаха вълните , но е за добро и си му беше времето
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВчера някакви сериозни обеми на БФБ и все с дружества дето са от или покрай 'групата' ... явно нещо ще се случва , защото не е край на месец/тримесечие, че да речем си гласят балансите. Интересно хима, цкб и зрънчовците не хвърчаха кюфтета , за сметка на 'инвестиционните'
идеи?
В случая тези трите дето ги цитираш - май са останали направо сирачета .
Коментар
Коментар