If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оставам с впечатлението, че някой/някои "бута" акцията нагоре, за да не падне под 1,70 ?!
Да не е да си пропуснал да си вземеш на 1.7лв., ами цената и от началото на годината си седеше около 1.7лв. Сега чакаме да преведът дивидентите по обикновените+привилегированите. Флагманът е като ядрен ледоразбивач. Погледи една атера даде дивидент и в рамките на няколко дни си възстанови цената ипродължава да расте, а ти искаш флагман за 1.7лв.- така е всеки иска евтино, ама като гледам какви бройки чакат някой да пусне нещо, не ми се вярва да ти се изпълни желанието. Успех.
Този флагман излезе от пристанището! Ако даде и малко газ на педала ще бъде екстра, че го чакаме от началото на годината. Не препоръчвам нищо. Вие може да гледате, а пък аз ще участвам.Успех на издържалите до сега. Добре ли виждам: 11 пъти търсенето превишава предлагането. Това само ме радва.Време беше и то когато най-малко се очаква (лятото).
като каза 11 се сетих - Нямаше ли някакво увеличение на капитала преди време на 11 лв/парчето !??!)))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Този флагман излезе от пристанището! Ако даде и малко газ на педала ще бъде екстра, че го чакаме от началото на годината. Не препоръчвам нищо. Вие може да гледате, а пък аз ще участвам.Успех на издържалите до сега. Добре ли виждам: 11 пъти търсенето превишава предлагането. Това само ме радва.Време беше и то когато най-малко се очаква (лятото).
Коментар