IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
    Привет,

Оставам с впечатлението, че някой/някои "бута" акцията нагоре, за да не падне под 1,70 ?!
    Да не е да си пропуснал да си вземеш на 1.7лв., ами цената и от началото на годината си седеше около 1.7лв. Сега чакаме да преведът дивидентите по обикновените+привилегированите. Флагманът е като ядрен ледоразбивач. Погледи една атера даде дивидент и в рамките на няколко дни си възстанови цената ипродължава да расте, а ти искаш флагман за 1.7лв.- така е всеки иска евтино, ама като гледам какви бройки чакат някой да пусне нещо, не ми се вярва да ти се изпълни желанието. Успех.

Коментар

• Този флагман излезе от пристанището! Ако даде и малко газ на педала ще бъде екстра, че го чакаме от началото на годината. Не препоръчвам нищо. Вие може да гледате, а пък аз ще участвам.Успех на издържалите до сега. Добре ли виждам: 11 пъти търсенето превишава предлагането. Това само ме радва.Време беше и то когато най-малко се очаква (лятото).
      като каза 11 се сетих - Нямаше ли някакво увеличение на капитала преди време на 11 лв/парчето !??!)))))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
        Привет,

Оставам с впечатлението, че някой/някои "бута" акцията нагоре, за да не падне под 1,70 ?!
        Митко,всички я бутаме да стане 4лв,поне!

Коментар

• Привет,

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
            Бутайте акцията, продавача и на по - високи цени е съгласен да изсипва.
            ми то ако няма продавачи и купувачи няма как да има ...
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Бутайте, бутайте...
              Давай Флагмане !
              Пусни двигателите Ракето !
              Днес вие купувайте, аз утре.... евентуално !!!

Коментар

• Бутайте акцията, продавача и на по - високи цени е съгласен да изсипва.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  ще тестваме ли 2 лева този месец?
                  дааааааааа

ма по сигурно кат им капне дивидента , токи виж реинвестирането ги изтика нагоре
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение

Що не налееш ти?
                    Аз бутнах тук малко.Амо толкова силици имах.Вдигнах го с 0.001лв.
                    Last edited by 0; 07.08.2017, 17:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение

Що не налееш ти?
                      имам си Иване

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        ей няма желаещи да бутат нагоре и това е! Май не сме сигурни дали е свършил онзи със самосвала?
                        Що не налееш ти?

Коментар

• ей няма желаещи да бутат нагоре и това е! Май не сме сигурни дали е свършил онзи със самосвала?

Коментар

• ще тестваме ли 2 лева този месец?

Коментар

• Този флагман излезе от пристанището! Ако даде и малко газ на педала ще бъде екстра, че го чакаме от началото на годината. Не препоръчвам нищо. Вие може да гледате, а пък аз ще участвам.Успех на издържалите до сега. Добре ли виждам: 11 пъти търсенето превишава предлагането. Това само ме радва.Време беше и то когато най-малко се очаква (лятото).
                              Last edited by radon222a; 07.08.2017, 15:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение

И при Енергони имаше движения, сигурно ги хвана?!?
                                Ако трябва да бъда честен да, хванах в еднократна сделка от която изкарах 100% макар и да бяха 150лв

Коментар

Working...
                                X