If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Copy на името, в контролен панел влизаш, долното поле даваш paste и после запазваш промените.
Единствения проблем остава при честите писаници от тези лица - в коментари показва че има ново мнение, и ако следиш постоянно темата, влизаш пак да откриеш, че няма ново мнение. Ако влизаш като мен по 1-2 пъти на ден, тогава супер пести време.
Съгласен, спор няма... развитие на БФБ няма (станаха ли вече 20г ?).
Затова всеки има глава на раменете си (друг е въпроса дали използват онова нещо вътре в главата).
Който не харесва, излиза и това е. Аз също искам да изляза от последните си 2 позиции в БФБ и скоро не мисля да се връщам.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Тъпо е да чакаш в точно определен ден някой да ти купи акциите на точно определена цена. Все едно да чакаш CSCO примерно преди няколко дни да пробие 35 долара и да ревеш защо точно в определения ден не го е пробил.
Това показва само че борсата ни е в стадий на развитие ембрион .
2 страници плямпане за 3 хил бр. акции с разлика от 100 лв. както каза vale1. Ташунко, моите уважения ама това си е чист спам. И аз имам много бройки тука, но не плямпам. Като не съм доволен, слагам ордер продава и продавам.
За друго ставаше въпрос.Не е за някакви си 3-4 к артии.Както и да е няма значение.Който успее максимално да изцеди тоя шит и да се махна с време ще е ок.Останалите ще си загубят парите.
Ами айде като съм смешен ги купете тия мизерни бройки де пишмян инвестори.За мен не е никакъв проблем да ги пусна на насрещна цена и не ме интересува дали ще изкарам + или - 200 лв но когато разправяте че е подцинена и все пълните ли пълните огромни пакети и кеша няма свършване докажете го с дела.Толкова ли не ти стана ясно че провокирах отворковците и лаладжиите да се види колко стоят зад приказките.
Тъпо е да чакаш в точно определен ден някой да ти купи акциите на точно определена цена. Все едно да чакаш CSCO примерно преди няколко дни да пробие 35 долара и да ревеш защо точно в определения ден не го е пробил.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
2 страници плямпане за 3 хил бр. акции с разлика от 100 лв. както каза vale1. Ташунко, моите уважения ама това си е чист спам. И аз имам много бройки тука, но не плямпам. Като не съм доволен, слагам ордер продава и продавам.
Коментар