Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Пуснах ги на 1.748 и отново никой не купи тази подценена артия.Пълна аматьорщина.Иначе все пълнят и допълват ама май само памперсите.Ебати и борсата щом няма кой да поеме тая толкова ценна артия.Почвам да си мисля че тук сериозни инвеститори няма а само плямпала които драскат по форума с надеждата да изкарат 2-3000 лв на година.
Пробваш да продадеш някакво малко пакетче -3720 бр на цена с около 2-3 ст по-висока от борсовата през форума ?.
Става въпрос за по-малко от 100 лв разлика ?
И за това пишеш не знам колко си поста ?
Не знам как го мислиш ,но трудно ще накараш някой да плати и 1 ст повече от борсовата цена за да се оттърве от коментарите на досадния и преуспял бизнесмен ,
Пък и не е сигурно ,че ще спреш да ръсиш в темата.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениевожде, намали цената ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеЧервенокожия май ще го огрее
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
за 3-ка ще чакаш доста мисляпоследна грижа ми е. нека отлежава и снася по нещо, докато и дойде времето
пари като вестници
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеЧервенокожия май ще го огрее
- 1 like
Коментар
-
Аз на два пъти предлагах как да се раздвижи търговията в "нашите ' позиции и два пъти ме трият....
Не било по темата...
Миии, убаво..Щом за модитата е нормално най-важната акция на БФБ да оценена по този начин, така да е !
Като се появи мистър Керезов, ще му предложа и на него....Нека тогава ми сложат годишен бан ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
мега як филм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Сега ще я сложа.Загледах се във филма “The Big Short”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениевожде, махнал си поръчката ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
последно към теб навитак: хайде и мен да ме отървеш от 80К на 3ката и няма да ме чуеш повече, камо ли да разбереш кой съм
Коментар
Коментар