Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМного добро начало за акцията.
Настъпателно изкупуване без кюфтета и ментета, с отличен брой сделки и приличен обем...
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Тук никога не е сигурно. Скоро сме виждали и цени над 1,90 - даже съм купувал на тези цени. Но все пак, когато ти растат позициите, си е повод за радост - дано да повлияе и на другите позиции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеТук който е продал миналата седмица сега май леко му е гадно. Нищо де, изкарах все пак някой лев и аз.
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Тук никога не е сигурно. Скоро сме виждали и цени над 1,90 - даже съм купувал на тези цени. Но все пак, когато ти растат позициите, си е повод за радост - дано да повлияе и на другите позиции.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТи пък,...Да не бързат да купуват щото нищо не е ясно още...нека направи 20 % up - за да е "сигурен" тренда ....
И предположенията ми от онзи ден може и да се окажат грешни ...Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеТук който е продал миналата седмица сега май леко му е гадно
И предположенията ми от онзи ден може и да се окажат грешни ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Тук ще има доста изненадани, които продадоха в края на годината, като си мислиха, че се обира само заради преоценки...
Ситуацията стана, който купил - купил ...другите ще гонят акцията по баира нагоре...Last edited by dex; 02.01.2018, 18:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
С оглед на поръчките продава, ако някой реше да продаде 5К отиваме на 1,6лв, което хич не ме кефи..червеното да се чете купува
Коментар
Коментар