Утре очаквам много оптимистичен ден с големи обеми, може да видим и двуцифрени ръстове по някои позиции. Очаквам целия януари да бъде оптимистичен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Тук ще има доста изненадани, които продадоха в края на годината, като си мислиха, че се обира само заради преоценки...
Ситуацията стана, който купил - купил ...другите ще гонят акцията по баира нагоре...Last edited by dex; 02.01.2018, 17:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
С оглед на поръчките продава, ако някой реше да продаде 5К отиваме на 1,6лв, което хич не ме кефи..червеното да се чете купува
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Тия 5 % не са ли от утре?
Досега мисля бяха 10 %
Чл. 11. (1) На Борсата се допуска въвеждането на “айсберг” поръчки - лимитирани поръчки с валидност съгласно чл. 9, ал. 3, които се характеризират с общ обем и с върхов (пиков) обем и при които във всеки един момент в Системата е видима само остатъчната част от върховия обем.
(2) Общият обем на “айсберг” поръчката е минимум 1 000 (хиляда) броя финансови инструменти.
(3) Върховият обем е минимум 5 (пет) на сто от общия обем на “айсберг” поръчката, но не по-малко от 100 (сто) броя от съответния финансов инструмент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Не го знам със сигурност, но този купуваш е от миналата седмица и той слагаше минималното количество по мои наблюдения т.е. 5%. Като върха е 1000 прави пълен обем от 20 000. Иначе със сигурност ще разберем като/ако свърши))
ПП Излезе 10к този път
Досега мисля бяха 10 %
Коментар
-
Извинявам се за грубия въпрос, но как се разбра общия брой?
Освен ако не е твоя поръчка де.))
ПП Излезе 10к този пътLast edited by dex; 02.01.2018, 12:22.
Коментар
-
Извинявам се за грубия въпрос, но как се разбра общия брой?
Освен ако не е твоя поръчка де.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Само дето има айсберг купува на 1,81 за 20к акции
Освен ако не е твоя поръчка де.
Коментар
-
Само дето има айсберг купува на 1,81 за 20к акции
Коментар
Коментар