опа!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Тия 5 % не са ли от утре?
Досега мисля бяха 10 %
Чл. 11. (1) На Борсата се допуска въвеждането на “айсберг” поръчки - лимитирани поръчки с валидност съгласно чл. 9, ал. 3, които се характеризират с общ обем и с върхов (пиков) обем и при които във всеки един момент в Системата е видима само остатъчната част от върховия обем.
(2) Общият обем на “айсберг” поръчката е минимум 1 000 (хиляда) броя финансови инструменти.
(3) Върховият обем е минимум 5 (пет) на сто от общия обем на “айсберг” поръчката, но не по-малко от 100 (сто) броя от съответния финансов инструмент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Не го знам със сигурност, но този купуваш е от миналата седмица и той слагаше минималното количество по мои наблюдения т.е. 5%. Като върха е 1000 прави пълен обем от 20 000. Иначе със сигурност ще разберем като/ако свърши))
ПП Излезе 10к този път
Досега мисля бяха 10 %
Коментар
-
Извинявам се за грубия въпрос, но как се разбра общия брой?
Освен ако не е твоя поръчка де.))
ПП Излезе 10к този пътLast edited by dex; 02.01.2018, 13:22.
Коментар
-
Извинявам се за грубия въпрос, но как се разбра общия брой?
Освен ако не е твоя поръчка де.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Само дето има айсберг купува на 1,81 за 20к акции
Освен ако не е твоя поръчка де.
Коментар
-
Само дето има айсберг купува на 1,81 за 20к акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
С оглед на поръчките продава, ако някой реше да продаде 5К отиваме на 1,6лв, което хич не ме кефи..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеИнтересно тук какво ще е движението
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Не е мажоритаря ,но може би е "близко стоящ"
През последните дни броя на акции фри флоут не са се променяли според ЦД , т.е тези които имат над 5 % нито са купували ,нито са продавали акции.
В същото време фри флота отчитан по критериите на БФБ е спаднал с 2,6 % ,което е над 6 мил.акции - възможното обяснение е : акционер с около и над 1 % акции си е купил още толкова.
Преди време 1 колега беше писал ,че още малко по-засилена търговия и ще минем на горното стъпало.
Дано през новата година се изкачим нагоре !
Желая успехи на ръководството на холдинга и да ни зарадват с отлични резултати и дивидент тази година !
Винаги съм смятал, че подобна промяна на ФФ с изчакване и изкачване на стълбицата и вид "награда" ...
Ако се случи някой непросветен да се усети, то ще може да се възползва от попътния вятър...
Туитър -муитър бейби ...би казал Ердоган
Възможно е пазара да е "по-коректен" отколкото си въобразявам и просто да съм в заблуда .
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеКупувачът от последните дни по-всяка вероятност е мажоритаря.Кое е добре.Смята,че нивата са подходящи за влизане.
През последните дни броя на акции фри флоут не са се променяли според ЦД , т.е тези които имат над 5 % нито са купували ,нито са продавали акции.
В същото време фри флота отчитан по критериите на БФБ е спаднал с 2,6 % ,което е над 6 мил.акции - възможното обяснение е : акционер с около и над 1 % акции си е купил още толкова.
Преди време 1 колега беше писал ,че още малко по-засилена търговия и ще минем на горното стъпало.
Дано през новата година се изкачим нагоре !
Желая успехи на ръководството на холдинга и да ни зарадват с отлични резултати и дивидент тази година !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене ми се вярва...
идеалния вариант е купувача от последните дни да продължи да купува поне до 1,95 .............. в момента в който цената мине 1,90 нашите "спекуланти с 4 млн. кеш" се включват да не изпуснат ралито и в надпреварата помежду си закарват цената на 2,20
ех, мечти ............ само те са безплатни, нали
Коментар
Коментар