Някой ми се губи тук !?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТук май си има някаква цел.
Нямам препоръки!
от изброеното по-горе досега има една неизрисувана конфигурация от три пръста с преобладаващ среден.
единственото изключение е гласуваният дивидент, на който се радват основно едрите инвеститори тук
да им пожелаем да ги измътят най-сетне липсващите брънки от веригата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеВсички на корабавзимаме си дивидентчета и си чакаме !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Давидов, както споменах преди няколко поста, аз продадох всичко на около 1,78. Мога да бъда обвиняван във всички грехове, но не лъжа. Просто се оп3твам да разбера грешката си...
Без препоръки!
Коментар
-
Давидов, както споменах преди няколко поста, аз продадох всичко на около 1,78. Мога да бъда обвиняван във всички грехове, но не лъжа. Просто се оп3твам да разбера грешката си...
Лека нощ на всички!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Слагането на въпросителен знак в съобщително изречение е запазена марка най-вече на жълтите медии? Затова почти никой не приема сериозно такива детайли, когато някой съобщава нещо в такава форма? Не е ясно човек дали пита или просто казва нещо?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
изречението ми завършва с въпросителна.....
- 1 like
Коментар
-
изречението ми завършва с въпросителна.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Това сериозно ли е?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИма вариант един от тримата да е решил да напуска кораба на определена цена и то през борсата?
Коментар
Коментар