IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

А троловете ,които ни предричат крах в близко време - просто са си сменили имената във форума ,защото ги е срам какво са писали преди и сега,
    а пък тези ,които не са променяли - просто провери какви са ги дрънкали преди време и ще си изградите мнение колко надеждни са писаниците им.
    ъхъ

я, ни припомни какви са ги дрънкали преди време

Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Всеки си има глава на раменете и ви призовавам да я използвате и сами да си взимате инвестициионни решения ,а не да се доверявате на знайни и не знайни "доброжелатели ".
    ако знаеш колко ме интересува дали купувате или продавате ............ ще се учудиш

виж сега как стоят нещата за да ти се изясни картинката:

някой решил ли е да купува/продава каквото и да прочете във форума той ще си направи това което е наумил ............ същото е и когато си решил да си купуваш кола, да си взимаш жена и т.н. ............ каквото и да ти казват приятели, роднини и др. ти правиш това което вече си решил да го направиш...

едва след време започваш да си удряш главата в стената и да се тюхкаш "що така, бе, миме?"

това, че някой изразява мнение във форума няма никакво значение ........... ама никакво значение няма за никой .............. има значение само за този който пише за да може след някой месец да влезне във форума и да ви напише: "аз на вас казах ли ви?" и толкова ----- това е цялата файда на пишещите

дано сте разбрали какво ви пиша .............. но ме съмнява да разберете
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

А на мен ми продадоха от Карол .
      Явно тук повечето сме купувачи , а не продавачи

Но все пак прегледай новините на БФБ , днес има колко е фри флота ( акционери с над 2 % ) на Хим и го сравни с предния публикуван.( ще ти подскажа от кога - 26.04.2018 г. ) и ще разбереш на къде духа вятъра.

А троловете ,които ни предричат крах в близко време - просто са си сменили имената във форума ,защото ги е срам какво са писали преди и сега,
      а пък тези ,които не са променяли - просто провери какви са ги дрънкали преди време и ще си изградите мнение колко надеждни са писаниците им.

Всеки си има глава на раменете и ви призовавам да я използвате и сами да си взимате инвестициионни решения ,а не да се доверявате на знайни и не знайни "доброжелатели ".

Естествено мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на акции.

Това е добре ,че сте повече кУпУвачите ,че идва моменти когато липсват ,днес продавачите много добре знаят какво правят ,предполагам доста от тях са съфорумци

Коментар

• Никой не коментира промяната на ФФ, или е без значение. Не е за тези , които си знаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Дали е удобно да сподели някой продавач от днес коя е била насрещната му страна? В смисъл кой ИП му е купил бройките ?
          А на мен ми продадоха от Карол .
          Явно тук повечето сме купувачи , а не продавачи

Но все пак прегледай новините на БФБ , днес има колко е фри флота ( акционери с над 2 % ) на Хим и го сравни с предния публикуван.( ще ти подскажа от кога - 26.04.2018 г. ) и ще разбереш на къде духа вятъра.

Естествено мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

• Прости им, ГОСПОДИ, те не знаят нито какво правят, нито какво пишат...

напълно са си загубили акъла доста от участниците във форума което е сигурен знак, че обръщането на тренда е далеч напред във времето...

гледам, че доста съфорумци са се притеснили, че не знаем кога да купуваме ............... ето ви и отговора:

ще купувам когато започнете да задавате въпроса: "Какво прави държавата? Защо не се намесва КФН на БФБ? До кога ще падат цените на акциите ни?"

и точно тогава като хвърляте с треперещите ръчички горещият картоф ще получите подкрепа от смарт мънитата на тарикатите

все още сте много отворени и ви е широко около врата, но няма да е все така ...... много сълзи ще има тука, много...
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Дали е удобно да сподели някой продавач от днес коя е била насрещната му страна? В смисъл кой ИП му е купил бройките ?
              На мен ЕЛАНА ми продадоха...

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                това на 2.05 ще привлече вниманието на алигатора и ще започне да се храни ... останалото е само цаца
                Не думай бре Петьо!! Ама ти си просто един Петьо.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Два лева не е лоша цена за излизане Същото Ви казвах и когато цента беше 2,30 Най-вероятно и на 1,70 пак ще Ви напомня същото
                  Те ще излязат на 1.30 стискайки до последно нещастните артии .

Коментар

• Дали е удобно да сподели някой продавач от днес коя е била насрещната му страна? В смисъл кой ИП му е купил бройките ?
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• това на 2.05 ще привлече вниманието на алигатора и ще започне да се храни ... останалото е само цаца
                      Last edited by petyob; 11.10.2018, 17:09.

Коментар

The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Имаш си ти хабер кой на кого е подобен. Мисията ти приключи позорно.

Коментар

Подобни на теб и Козлик неудачници, ще го твърдят и когато цената стане левче
                            Имаш си ти хабер кой на кого е подобен. Мисията ти приключи позорно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Твоята (неуспешна) мисия тук приключи, разбра се от всеки.
                              Подобни на теб и Козлик неудачници, ще го твърдят и когато цената стане левче

Коментар

Два лева не е лоша цена за излизане Същото Ви казвах и когато цента беше 2,30 Най-вероятно и на 1,70 пак ще Ви напомня същото
                                Твоята (неуспешна) мисия тук приключи, разбра се от всеки.

Коментар

Working...
                                X