If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гладна кокошка просо сънува ще има за тези които са се наредили улево. Аз не съм виждал такава ликвидност с толкова много големи поръчки НИКОГА. Явно е време за щурм.
като стана на въпрос за кокошки ............ аз се чудя как е възможно да има толкова много инвеститори със заболяване "кокоша слепота"
"никога не били виждали 350 хил.акции от ляво" .......... бре, бре , бре ........ голяма работа станала, бре...
до миналата седмица от ляво имаше ордери за над 150 хил.акции на средна цена 2,06-2,12 а от дясно ордерите се движеха межди 20 и 30 хил.акции
какво се случи, че тези 20-30 какции "пребориха 5-6 пъти превъзхождащият го враг и цената падна с десетина стинки???
сега положението е 333 хил.акции в ляво и едва 39 хил.акции от дясно .............. ще се обърне тренда ли? .......... ами да видим...
от февруари 2018 когато цената бе 2,60 до този момент в който цената е 2 лв. "левият фланг" е винаги по-многоброен в пъти от "десният фланг" и какво от това? какво се случи?
случи се това, че цената трябва да нарасне с 30% за да се върне там където бе преди 9 месеца
посоката е ясна ............ не знам как да ви го напиша по-ясно, че и картинки ви пусках и пак не разбрахте
ок .............. ще пробвам с клипчета .......... дано вденете .......... енджой
нещата не стават за един ден ............. нали трябва да се съберете повече в ляво за да се отрежат главите на по-високи цени .............. иначе за една седмица ще ви занулят буквално
Гладна кокошка просо сънува ще има за тези които са се наредили улево. Аз не съм виждал такава ликвидност с толкова много големи поръчки НИКОГА. Явно е време за щурм.
вчера какви стръвници имаше....,а днес само плюшени мечета ?!!
нещата не стават за един ден ............. нали трябва да се съберете повече в ляво за да се отрежат главите на по-високи цени .............. иначе за една седмица ще ви занулят буквално
След време тези малки алигаторчета ще Ви продават тези същите акции на друга цена. Обирането на едри пакети ще доведе до безпроблемно катерене след време..... ще видим
няма лошо ............ все някога ще продава защото и сега не му трябват тези 30-35 млн.акции които има в излишък
да приготви още 60 млн.лв. и ще изкупи всичко
изначе не знам за кой път да ви го обясня, че акцията може изкуствено да се закара на всяка една цена, но с течение на времето пазара намира равновесната си точка за търговия
на вас ви се иска да дават 6 стинки дивидент, а цената да е 11 лв. .............. но, нали се сещаш, че на привилегированите даваха 20 ст. дивидент, а се търгуваха под два лева през по-голяма част от "живота си"
кои наричаш ти "малки алигаторчета"? ............... онези като люкчо дето реинвестират целият получен дивидент и купуват по 11 или 35 акции ли??? ............. това са ембриончета още и доста години им трябват преди да се види какво ще излезне от тях - дали алигаторчета или козички
питам, защо след като едно 75% от прехвърлените 4 млн.акции са купени от алигатора се обявяват само 1,2 млн., а не обявят, че са взели още 2 млн. акции
задавам този въпрос понеже снощи такава радост настъпи във форума за намалял ФФ, че все едно сте открили Америка ............... колко пъти от преди Нова година до днес ви се написа, че покупките се правят от варненски ИП за "клиенти" от Варна и околията
имаш ли нещо да кажеш?
От къде си сигурен кой е купил тези два млн акции, които твърдиш, че не обявават, че са ги купили/големия алигатор/? За мен купуват и малките алигаторчета/варненски ИП за "клиенти" ... / и така спасяват ФФ и Софикс критериите си остават покрити. След време тези малки алигаторчета ще Ви продават тези същите акции на друга цена. Обирането на едри пакети ще доведе до безпроблемно катерене след време..... ще видим
кои наричаш ти "малки алигаторчета"? ............... онези като люкчо дето реинвестират целият получен дивидент и купуват по 11 или 35 акции ли??? ............. това са ембриончета още и доста години им трябват преди да се види какво ще излезне от тях - дали алигаторчета или козички
питам, защо след като едно 75% от прехвърлените 4 млн.акции са купени от алигатора се обявяват само 1,2 млн., а не обявят, че са взели още 2 млн. акции
задавам този въпрос понеже снощи такава радост настъпи във форума за намалял ФФ, че все едно сте открили Америка ............... колко пъти от преди Нова година до днес ви се написа, че покупките се правят от варненски ИП за "клиенти" от Варна и околията
Преди 5-6 години ходих до Франфуркт по работа. Та, вечеряме в едно заведение, но там не се пуши. Излизам аз често като пушач и се засичам с едни пичаги често. Заговарям ги, просто от куртоазия, но се оказва, че те са "меринджеи" на големи фондове за акции. Следващата ми реплика бе - абе вие чували ли сте за БФБ, знаете ли възможностите там? отговора им беше - "забранено ни е да инвестираме в подобни дестинации"! Аз им казвам - ок, забранено ви е да наливате милиарди, но вие самите нямате ли лични пари, които управлявате? Спогледаха се старно, усмихнаха се и казаха, че това, което изкарват им е достатъчно. Питах ги какъв им е таргетът и споменаха някакъв % под 1. Идеята ми е, ч трябва да се възползваме от "конете с капаци", доволни на 1 %!
Лягай, лягай, че липсата на артии не ти се отразява добре.
да лягат тези които утре са на работа, а днес са заложили последните си стинки в хартии с надеждата другата седмица да са станали милионери и да спрат да ходят на работа
дано тази акция ви направи и вас милионери, че по мои наблюдения няколко милионера станаха редови бачкатори защото държаха точно тези артии
лакумията е изяла главата на доста хора ........... няма да е по-различно и сега...
А на мен ми продадоха от Карол .
Явно тук повечето сме купувачи , а не продавачи
Но все пак прегледай новините на БФБ , днес има колко е фри флота ( акционери с над 2 % ) на Хим и го сравни с предния публикуван.( ще ти подскажа от кога - 26.04.2018 г. ) и ще разбереш на къде духа вятъра.
А троловете ,които ни предричат крах в близко време - просто са си сменили имената във форума ,защото ги е срам какво са писали преди и сега,
а пък тези ,които не са променяли - просто провери какви са ги дрънкали преди време и ще си изградите мнение колко надеждни са писаниците им.
Всеки си има глава на раменете и ви призовавам да я използвате и сами да си взимате инвестициионни решения ,а не да се доверявате на знайни и не знайни "доброжелатели ".
Естествено мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на акции.
+1
FF към 26.04.2018 20,66% vs FF към 11.10.2018 20,16% - 0,50% = 1,2 мил. акции
Коментар