If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така е, когато човек иска да си върне продадените бройки на първоначалната входяща цена, но каквото и да говори трябва да му признаеш, че е предвидил тренда до сега. Къде ще е обратът никой не знае. Рядко познават, а пък останалите го виждат след като се случи и то чак след време. Не си спомням последните години да съм виждал 360 000 бройки купува( като не включвам скритите айсберги, тях никой ги не вижда , докато не ги ударят ), та едно грубо 400 000 бройки си е добра основа за размисъл. Може разковничето да е 2.00лв.От февруари до сега е само спад, а вечен няма. Продалите за осем-девет месеца се чудят куде е дъното. Всеки със своите си задачи за решаване.
Да всичко това си има логична причина...
посланието на мажоритари е
Давайте си бройките и се махайте -ще ви купя всичко!!!
Споко колко още неща ще видите както казах 1.95 е важно ниво относно 2 лева дано е удържите тази седмица
Хубав ден аз отивам малко на плаж а вие пазете 2 лЕва
Отивай да бачкаш, че преди да отвори заведението първо трябва да се измете.
Споко колко още неща ще видите както казах 1.95 е важно ниво относно 2 лева дано е удържите тази седмица
Хубав ден аз отивам малко на плаж а вие пазете 2 лЕва
Точно снощи polki писа това, но уви радостта му беше кратка .... вижте сега в ляво!
Така е, когато човек иска да си върне продадените бройки на първоначалната входяща цена, но каквото и да говори трябва да му признаеш, че е предвидил тренда до сега. Къде ще е обратът никой не знае. Рядко познават, а пък останалите го виждат след като се случи и то чак след време. Не си спомням последните години да съм виждал 360 000 бройки купува( като не включвам скритите айсберги, тях никой ги не вижда , докато не ги ударят ), та едно грубо 400 000 бройки си е добра основа за размисъл. Може разковничето да е 2.00лв.От февруари до сега е само спад, а вечен няма. Продалите за осем-девет месеца се чудят куде е дъното. Всеки със своите си задачи за решаване.
Точно снощи polki писа това, но уви радостта му беше кратка .... вижте сега в ляво!
Борбата е безмилостно жестока...епична...Каролските жаби май ще завършат движението си там кадето трябва...в устата на мажо...мислете хора дивидента тази година ще е Мин 7.2ст
красота... което е цена 2.80 до 3лв. Започнете да вярвате на мажоритари той това иска не му е интересно и няма с кой да играе в бг,, успех на продавачите на 2.05
десетмесечно дъно удари акцията, а бодряшките изказвания в темата липсват ........... дали са започнали да увират жабчетата и да се усещат какво следва .......... едва ли...
липсват и онези хиляди бройки в ляво които успокояваха жабетата и очакваха всеки момент кораба да обърне платната
......
Коментар