Първоначално изпратено от THE TRADER
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеБързо привърши порцията..
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениедоста хора пак влезнаха на цени от 2,60-3,60 защото всички очакваха поне 11 лв. колкото беше емисионна на втората серия при увеличението на капитала
но инвеститорите вече бяха претръпнали след спада от 19 лв. до 1 лев и за тях това поредно падане до 63 ст. беше като детска игра...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениев момента в който двамата директори си смениха привилегированите за обикновенни аз направих обратното и смених моите обикновенни за привилегировани
тогава към 3,60 бутаха само обикновенните нагоре, а никой не закачаше привилегированите и те поскъпваха по-бавно, а нямаше и обеми...
доста хора пак влезнаха на цени от 2,60-3,60 защото всички очакваха поне 11 лв. колкото беше емисионна на втората серия при увеличението на капиталаLast edited by polki; 21.03.2019, 23:03.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Понеже имаше привилигировани акции в ХИМ ,как определиха цената на привилигированите спрямо обикновените..
Спомням си цената 2,22 и някакъв ластик на обикновените от лефче нагоре но никога не съм имал и не ме е касаело......
цената на хим-а беше паднала до около 1,13 и от там я грабнаха и закараха на 2,60 и обявиха, че издават привилегирована емисия на 2,20
след това се опитаха да наложат тезата, че е по-добре инвеститорите да имат обикновенни акции вместо привилегировани и направиха номера че привилегията стана по-еФтина от обикновенната по пътя към 3,60 ............ в момента в който двамата директори си смениха привилегированите за обикновенни аз направих обратното и смених моите обикновенни за привилегированиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3453549[/ATTACH]
изнесените данни са обществено достъпни и не са собственост нито на съседен сайт, нито на конкурентна медия
Спомням си цената 2,22 и някакъв ластик на обикновените от лефче нагоре но никога не съм имал и не ме е касаело......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Би ли пояснил какво онагледяват цифричките под двете години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
грешка при изброяването ........... ето ти табличка за по-прегледно
[ATTACH=CONFIG]n3453380[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
А активите същите ли са? аааа?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
хаха. пак точиш лиги да купиш ниско...
не се хаби да ми обясняваш как не искаш да купиш, моляfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
грешка при изброяването ........... ето ти табличка за по-прегледно
[ATTACH=CONFIG]n3453380[/ATTACH]
не се хаби да ми обясняваш как не искаш да купиш, моля
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Сирма,Треис и Елана?Първото се листна преди 3 год и оттогава все надоле по урвата,второто беше ехеее а сега....
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар