Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
+1
а гимнастиките дето правят в ЦКБ заради стрес-тестовете докога ще се допускат от регулаторите?
сметка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИма инвеститори които помнят колко е била цената преди малко по-вече от 10 год и не само в тази позиция.След като искаш да си Флагман
би трябвало да се държиш като такъв а не шменти- капели история.
а гимнастиките дето правят в ЦКБ заради стрес-тестовете докога ще се допускат от регулаторите?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
ПИБ, М+Ц, БРЕФ, Атера, сирма, елана, трейс
Коментар
-
Има инвеститори които помнят колко е била цената преди малко по-вече от 10 год и не само в тази позиция.След като искаш да си Флагман
би трябвало да се държиш като такъв а не шменти- капели история,за някакви си 5-6 ст да събарят цената наполовина.Last edited by Grosss; 21.03.2019, 15:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Кои например?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
редица дружества на БФБ успяха да постигнат резултатите си от преди 10 години, а тук печалбата е наполовина, а цената същата!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Зависи от гледната точка. Аз виждам растяща печалба и приходи спрямо миналата година и приспадането на едни отложени задължения. Разликата с преди 10 г. е икономическия цикъл.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
отчета не беше ли по-слаб от миналогодишния и с -50% по-лош от преди 10 години когато акцията пак беше на сегашните ниваМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Надежда има в края на всеки месец, с тези отчети, които излизат... Стига да продължават да са хубавиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеНадежда имам за по - рано.Last edited by TheSkorpion; 21.03.2019, 13:21.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕй сайта пак бутат... Зелето пак взеха да претакат. .. С основните позиции нещо няма ли да се случи?The strongest stand last.
Коментар
Коментар