Отново навеждат, надежда всяка оставете.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Това какво значение има, след като за една година цената на акцията е паднала с десет дивидента?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Мисля, че ще бъде като миналата година !The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеКакво мислите за годишния отчет? Ще видим ли 7 ст. дивидент за късмет?
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Мен не ме притеснява0,14 си е справедлива цена като за тази умряла артия
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
а направо към 0.14 не те ли притеснява0,14 си е справедлива цена като за тази умряла артия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Че ти нямаш пукната акцийка.Кво те притеснява. Ех, мечтател!
Гладна кокошка просо сънува.
не забравяй и не подценявай:
- външни рискове - брекзит, търг.преговори сащ-китай и сащ-ес, икономиката на германия, санкции русия и т.н.
- вътрешни рискове - спад на икономиката ни, евроизбори, стрес-тестове, смяна на главен прокурор, политически скандали, местни избори на есен и т.н.
годината е трудна във всяко едно отношение, но за сметка на това ще е чудесно времето за покупки в дадени периоди от време
а рали ще има едва към Коледа или следващата година по това време според мен ........ доста вода има да изтече преди това и доста неща могат да се случат през следващите 6-8 месеца
всякакви обрати са възможни - не забравайте!!!fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
притеснява ме, че може и под 1,14 да стане акциятаКво те притеснява. Ех, мечтател!
Гладна кокошка просо сънува.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
притеснява ме, че може и под 1,14 да стане акциятаМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Чакаме те отново и пак, и отново да ни обясняваш как я чакаш артията на лев и четиринайсе да я купуваш.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Върви им обичайната дейност, но не и на цялата група. Върви им отлично и банката и Армеец, пенсионното, самолетите им летят и возят добре (много яки стюардеси имат), но останалото им е пълна скръб и разочарование - ЗХБГ, ГАЗ, там проспаха и нищо не направиха.
преди 10 години печалбата беше двойна, а активите бяха 1/4 на сегашните...
и на това щом казваш, че е добре ........ трагедия
пп освен ако това не ти е първоаприлска шегаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениетук съвсем заспахте .......... един купува молдовска банка, друг се кани да купи ЧЕЗ, а при ХИМ-а няма новини от години...
пп забравих, че преди година нов сайт направиха
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениетук съвсем заспахте .......... един купува молдовска банка, друг се кани да купи ЧЕЗ, а при ХИМ-а няма новини от години...
пп забравих, че преди година нов сайт направиха
Коментар
Коментар