Бруталното рали тепърва предстои...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеСлед увеличения брой акционери в последните дни следва нова интересна новина.
Фри флота за целите на Наредба № 16 на КФН намалява за пореден път според сайта на БФБ.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЗащо си мисля, че тия дет биха знаели размера на евентуален дивидент, не са от клиентите на Карол...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
А Фрапорт, с кое дружество участват? С тяхно си или съвместно с варненските момчета?
не ми е ясно при положение, че фрапорт държат по 60% от другите две най-големи летища в Б-я (варна и бургас) как сега ще им дадат да държат и 100% от софийското летище .......... как ще им се разреши подобен монопол и дали антимонополната комисия ще си затвори очите?
както и да е .......... гледаме да видим какво ще станеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Явно очакваш добри новини за Фрапорт
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Защото най-вероятно формулата от миналата година ще се запази-капиталовата загуба за една година е равна на дивидента Х 10The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Защо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Има голяма вероятност да бухаш загорял боб с много,ама много горчиво кафеThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНа мен боба се подреди почти като утайката на кафето и затова си повъзвърнах част от продадените
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Явно очакваш добри новини за Фрапорт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЗащо си мисля, че тия дет биха знаели размера на евентуален дивидент, не са от клиентите на Карол...
Коментар
Коментар