Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Аз си чакам 1.93...... поне
----------
при ХИМ-а преди 2 седмици се тества подкрепата на 1,73 но цената стигна само до 1,74 и се върна ........ сега отново ще се тества 1,73 постигната преди 3 месеца ...... ако не при втори опит то при третия ще има пробив ===>>> обикновенно така става
интересен месец май ни очаква ...... успех на всичкиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеще се задържи ли над 1,73 или ще станем свидетели на ново дъно следващият месец?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Според мен рано или късно ще излезе и тази позиция. Въпросът е да имаме спокойствието, за да може да изчакаме този момент .
Коментар
-
Според мен рано или късно ще излезе и тази позиция. Въпросът е да имаме спокойствието, за да може да изчакаме този момент .
рънътъ прай борбътъfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Не е сложно. За да се изпълнят двете условия трябва един относително голям акционер, но с дял под 2%, да продава, а от него да купуват много малки акционери и един наистина голям с дял над 2%.
и аз така мисля, че се случва при ХИМ ....... а може и да е някакво разместване от единия джоб в другия
жабчетата да се кефятfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Купувам и добавям на всякакви цени под 2 лева с всякакви свободни пари, средната ми е 1.85. Целта ми е да продам с добра печалба, не завися от срокове. Дано тази заспалост приключи по-скоро.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Аз не съм привърженик на подобен тип конспирации и "оценяване" на компании, но се замислих за мнението на Полки, защото наистина мисля, че има добър поглед по тази позиция. Иначе си имам стратегия, която гласи да добавям при спад с 10 ст. и тази стратегия мисля мисля да я прилагам докато не спрат дивидента или докато печалбите им паднат с над 30% от днешните нива. Да съм жив и здрав, да влизат дивиденти и чат-пат да мога да отделям свеж кеш за борсата. Засега с тази стратегия съм я докарал средната цена на точно 2 лв.The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Просто подобно разпределение се видя невъзможно на някои колеги тук.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Не е сложно. За да се изпълнят двете условия трябва един относително голям акционер, но с дял под 2%, да продава, а от него да купуват много малки акционери и един наистина голям с дял над 2%.The strongest stand last.
Коментар
-
И така ли намаля FF-то?Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Най-вероятно намеква, че големите и умни пари продават на многобройни дребни и невежи ентусиасти, които мечтаят да станат милионери .The strongest stand last.
Коментар
-
Не виждам как това би било невъзможно.Last edited by 15%; 18.04.2019, 11:21.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
акционерите се увеличават, а фрии флоута намаля ........ много интересно...The strongest stand last.
Коментар
Коментар