IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

нямаш толкова хартишки колкото аз някой ден ще купя ......... затова сега ще четеш какво пиша и понякое време ще се чешиш по голото теме
    Че кой ще те чака няколко години, да се наканиш да купуваш......
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Колко хартишки искаш да си купиш на твойта цена ,че ден и нощ интереса ти клати феса?
      нямаш толкова хартишки колкото аз някой ден ще купя ......... затова сега ще четеш какво пиша и понякое време ще се чешиш по голото теме
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

то, че нямате пари за покупки е ясно, но този дето продава вече не може да чака .......... много лошо ще стане като се появи втори продавач => ралито е гарантирано до края на месеца...
        Колко хартишки искаш да си купиш на твойта цена ,че ден и нощ интереса ти клати феса?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Като няма кой да купува няма да има и кой да продава ........или най-добре да почне да ги подарява.
          то, че нямате пари за покупки е ясно, но този дето продава вече не може да чака .......... много лошо ще стане като се появи втори продавач => ралито е гарантирано до края на месеца...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
            Какво става със съобщаването за решението за дивидент? Не ли?
            варят ви на бавен огън ..... отново

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
              Защо мислиш, че има значение.
              От уважение към акционера, тоест да, няма значение...
              The strongest stand last.

Коментар

• Защо мислиш, че има значение.

Коментар

• Какво става със съобщаването за решението за дивидент? Не ли?

Коментар

дали някой от форума купува акции тук за да каже през кой ИП продават толкова настойчиво в последно време?
                    Така е, настойчиво по хиляда бройки на сесия.

Коментар

явно ли е, каква явност настана...

От кой посредник очакваш да продава алигатора, кажи да ти кажа от него купувал ли съм?
                      Що да се търгуват реално,маджо да прави аукциони и да пълни сметките на кой колкото даде.Полки на 1лев,тролчо на 60 ст а вожда като
                      старо куче и боец за образец по 20 ст за 5 бр за да не го мине някой друг тарикат.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Браво Пенко,ти си нашата гордостТази седмица пак да си купиш
                        Като няма кой да купува няма да има и кой да продава ........или най-добре да почне да ги подарява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

аз купих от карол миналата седмица
                          Браво Пенко,ти си нашата гордостТази седмица пак да си купиш

Коментар

дали някой от форума купува акции тук за да каже през кой ИП продават толкова настойчиво в последно време?
                            аз купих от карол миналата седмица

Коментар

питам се дали алигатора е започнал да продава вече ........ но ти явно не купуваш и нямаш отговор на въпроса ми
                              явно ли е, каква явност настана...

От кой посредник очакваш да продава алигатора, кажи да ти кажа от него купувал ли съм?

Коментар

За теб какво значение има, нали ще почакаш някоя и друга година, за да падне още..
                                питам се дали алигатора е започнал да продава вече ........ но ти явно не купуваш и нямаш отговор на въпроса ми

Коментар

Working...
                                X