Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Не беше ли 64 стотинки, ...?
бг инвеститора вече трудно се лъже ......... на голи обещания и лакърдии за светло бъдеще трудно се хваща ........ текущата цена се определя на база на дивидента...
приказките за разрастване с надежди за след петилетки вече не важатfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Да,ще има леко връщане до към 70 ст. после яко ЪП до към левчеА след това дългосрочно ще си стои все на левчеМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Минаха тия времена, аз го отиграх и съм доволен. Имам сантимент към артията. Дивидентът ще я закара над 2, после може да има леко връщане, но дългосрочно ще е ЪПLast edited by strol; 04.05.2019, 10:21.
Коментар
-
Дивидентът ще я закара над 2, после може да има леко връщане, но дългосрочно ще е ЪП
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
може и да си прав ...... поне 2,20 за 2 бр.
миналото лято бях писал , че песимистичната ми прогноза е 1,14-1,15 за акция ........ че това твоето 1,10 не е много далече от истината
Коментар
-
Е как 2 бр., поне 2.20
миналото лято бях писал , че песимистичната ми прогноза е 1,14-1,15 за акция ........ че това твоето 1,10 не е много далече от истинатаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
това ще е само от ефекта на дивидента и ще отиде на поне 2 лв. ...... еднократен ефект както се казва
Коментар
-
Спад само с 12 ст. е една много,много оптимистична прогнозаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
аха
като прочетете 6 ст. дивидент и като знаете, че след дивидента цената ще се сурне с поне 12 ст. всеки първокласник ще знае кога е времето за разпродажби
Коментар
-
Яко ЪП на разпродажбите?
като прочетете 6 ст. дивидент и като знаете, че след дивидента цената ще се сурне с поне 12 ст. всеки първокласник ще знае кога е времето за разпродажбиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Да му мислят оптимистите какво ги чака две седмици след сбирката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Чакат вестта за сбирката. Още три седмици. И тогава ще потече. Нагоре ли, надоле ли?
Коментар
Коментар