Какво става със съобщаването за решението за дивидент? Не ли?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениедали някой от форума купува акции тук за да каже през кой ИП продават толкова настойчиво в последно време?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
явно ли е, каква явност настана...
От кой посредник очакваш да продава алигатора, кажи да ти кажа от него купувал ли съм?
старо куче и боец за образец по 20 ст за 5 бр за да не го мине някой друг тарикат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Браво Пенко,ти си нашата гордостТази седмица пак да си купиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
аз купих от карол миналата седмица
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениедали някой от форума купува акции тук за да каже през кой ИП продават толкова настойчиво в последно време?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
питам се дали алигатора е започнал да продава вече ........ но ти явно не купуваш и нямаш отговор на въпроса ми
От кой посредник очакваш да продава алигатора, кажи да ти кажа от него купувал ли съм?The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
За теб какво значение има, нали ще почакаш някоя и друга година, за да падне още..fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениедали някой от форума купува акции тук за да каже през кой ИП продават толкова настойчиво в последно време?The strongest stand last.
- 3 Харесвания
Коментар
-
То пък един дивидент Защо да не си купувам Шел,БП,Тотал,Шеврон и да прибирам 5-6% сигурен годишен дивидент при това на всеки 3 месеца??? Защо трябва да купувам някакви БГ-избушеняци и да тръпна в очакване преди ОСА-то дали мажо ще благоволи да подхвърли на горките нещастници някакъв умрял 2-3 или най-много 4% дивидент??? Пичове, вземете малко да мислите с главите си а не със задните си частиТук бих купил само ако цената падне под 70ст. а на левче вече ще мисля за излизане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Дай да ги видим тез коеф, за да не сме голословни, А !?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Посметай малко коефициенти и пак пиши
Коментар
-
То пък един дивидент Защо да не си купувам Шел,БП,Тотал,Шеврон и да прибирам 5-6% сигурен годишен дивидент при това на всеки 3 месеца??? Защо трябва да купувам някакви БГ-избушеняци и да тръпна в очакване преди ОСА-то дали мажо ще благоволи да подхвърли на горките нещастници някакъв умрял 2-3 или най-много 4% дивидент??? Пичове, вземете малко да мислите с главите си а не със задните си частиТук бих купил само ако цената падне под 70ст. а на левче вече ще мисля за излизане.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Споко, дават и ще дават всяка година
Last edited by strol; 05.05.2019, 00:21.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар