Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе откъде изпълзяха толкова продавачи и то на 80стинки!?!?
Туризъм/райна и констатин/,превозвачи , аеропревозвачи, застраховане , банки ,химснаб , галата, асенова крепост , силози и камиони..
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе откъде изпълзяха толкова продавачи и то на 80стинки!?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
хахаха, и аз съм така, въобще не мога да държа кеш в платформата, особено при тези ниски цени !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Така е но алчността и тези ниски цени ще ги опухам за две минути....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
предполагам че и да спре търгоията, кешът ще може да се го теглиш, няма логика иначе
- 1 like
Коментар
-
Да и в момента се чудя дали покупката на акции в Софарма онзи ден не е най добрата инвестиция тази седмица....Държа 50% кеш ама требва да ги прехвърля в ИП и не смея точно заради главунгели който ако спрат акциите от търговия....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеDax губи 5%, търговията с фючърси върху щатски акции бе прекратена след достигане на долния лимит
Коментар
-
Тука вече покривама по вица оптимизма и песимиза....Песимизма -всичко което лошо вече се случи а оптимизма -може и още...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеВсичко лошо,което имаше да се случи.вече е факт.Така е и при CCB,така е и при ZHBG.Може ли още?Може,и още как.Все някога ще отскочи нагоре.Няма за къде да бързате.Както е казала Минкината майка....удоволствието предстои.
Коментар
-
Добре е да "разправят" хора, които са с 10 - 20 г. опит или поне финансово грамотни. Изпълзяха тролове от теми като "политика" и "вицове" + новоизлюпени и цвъкат по всички нормални за акции и инвестиции.
Не само при дадена акция, Хим или друга, всяко спиране на търговията и замразяване на активите на хора, инвестиц. фондове и т.н., което може да продължи неизвестно дълго, ще е шок и удар за доверието върху борсите, което няма да се разсее и след 10 г. Лично няма да вложа 1 ст. на борса или посредник, който ограничи търговията. Това е толкова страшно, като запор на сметка, затваряне на банка и ограничаване на достъп до спесятванията. Такъв ход би убил едвам кретащото БФБ и унищожи доверието в световните пазари, които са много важни за икономиката и то не само като средство за набиране на капитал!Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Ще ми е много интересно ако на някой умник от ЕС затвори борсите служебно...? като затворят всички заводи и фирми защо да работят...имайте го и това на преден план...
Коментар
Коментар