При Хим и ЦКБ положението изглежда, кой купил - купил
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Здравейте пичове -Днес ще е хубав ден за БФБ(според мен)-би трябвало да затворим над 0,87 и да кажем че това е дъното не само на Хима но и на Софикса -Времето на спада (според мен) изтече-това е моя прочит на графиката .Много ми се иска тея от Енас...на и Сапол дето разпродваха да гледат кат на....ни -защото нямаше нужда от всичко това което сътвориха .
Горното не е препоръка ни за покупки ни за продажби .Успех пичове
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеМисля. Че вчера за първи път понамаля потенцяла за надолу. И няма толкова тряскащи...утре очаквам леко да сме нагоре тук!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениена този етап приключих с купуването на акции ...... свършиха ми парите от репото...
на по-късен етап ще направя и второ...
Александър Керезов:"28 години се занимавам само със счетоводство, но продължавам и сега да уча""Няма две еднакви сделки" Пред обективите той изглежда леко свенлив. Публичните изяви не са му присърце, а показността - съвсем. Кабинетът му е малък, а на една от стените е закачена снимка на любимия кораб "Искър II" с 360 хил. тона водоизместимост – най-големият танкер, плавал някога под български флаг, три пъти по-голям от най-известния наш танкер "Хан Аспарух" (100 хил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Мишо това не ти е България.Тук има закон за банкрупцията.Не могат да ти вземат единственото жилище,автомобил,средство за работа и покъщнината ти.Не си наясно въобще.Това не ти е България бе Мишо.
Утре кой ще лупкаме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ти си гледай кредитите, че съдия изпълнителя....Last edited by X_Y; 19.03.2020, 08:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХихихихи!! Тоя избушляк паднал на 81 ст.Егати и шита.Last edited by X_Y; 19.03.2020, 08:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
еха щом мечето Монти говори така, дали да купуваме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Така е но алчността и тези ниски цени ще ги опухам за две минути....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Европейските борси ще останат и трябва да останат отворени по всяко време, за да се гарантира безопасност, цялостност и справедливост по сигурен и прозрачен начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
??? нещо бъркаш за голфа .. да не го бъркаш с теслата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
Гледам, че купувачите се увеличихме.
Коментар
Коментар