Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Сега трябва да се крепи, че има риск да се върне.
fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеоле, ко стана? ....... 20 Какции качиха цената с +16%
хахаххахахаа
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеЗдравейте пичове -Днес ще е хубав ден за БФБ(според мен)-би трябвало да затворим над 0,87 и да кажем че това е дъното не само на Хима но и на Софикса -Времето на спада (според мен) изтече-това е моя прочит на графиката .Много ми се иска тея от Енас...на и Сапол дето разпродваха да гледат кат на....ни -защото нямаше нужда от всичко това което сътвориха .
Горното не е препоръка ни за покупки ни за продажби .Успех пичове
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Времето за продажби, беше когато пазарите правиха нови върхове, а в същото време Китайците сглобяваха за няколко дни мобилна болница.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Време е за продажби и излизане, а не за купуване.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеИ ко стана няма кои да ви продадееее...който купил купил....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПри Хим и ЦКБ положението изглежда, кой купил - купил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеИ ко стана няма кои да ви продадееее...който купил купил....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Движението на цената на дъщерята прави ли ти впечатление? А на другата банка?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПри Хим и ЦКБ положението изглежда, кой купил - купил
Коментар
Коментар