If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересно ми е колко от акциите купени при пропадането са отишли в Хим свързани лица и при каква цена ще се продадат на ентусиасти?
Мнения и предположения?
Това е интересен въпрос. Според мен доста акции са отишли в свързани, а както знаем, те купуваха до около 2,50. Така че не би било логично да продават под тази цена, но кой да ти каже...
Интересно ми е колко от акциите купени при пропадането са отишли в Хим свързани лица и при каква цена ще се продадат на ентусиасти?
Мнения и предположения?
Купих и тази не само миналата година - И не съжалявам и не мрънкям като Здравко
Здравко ако е убеден в правотата на инвестицията си не виждам какво го притеснява - Ако цената падне ще има възможност да си купи на още по добра цена както аз ще направя с имотите
Не виждам драма но нека да не им батисваме на хората темта - Модератора нека да трие
Аз имам чувството, че не четеш какво ти пиша и отговарям ! Къде в постовете ми видя мрънкане ? И да, нищо не ме притеснява, когато има спадове и искам да купувам купувам ! Аз не мога да разбера ти след като нямаш акции защо анализираш толкова борсата ? Мнения като кибик лесно се дават отстрани !
Коментар