Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Как е положението?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
1 лев или под негоfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеИма един въпрос който ме гложди ...... днес с какъв гап ще отвори ХИМ-а?
поне 5% за да няма инфаркти при балет апокалиптика
Има и втори въпрос който ме гложди ...... при каква цена ще затвори ХИМ-а?
1,15-1,20 как ви се струва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Купих и тази не само миналата година - И не съжалявам и не мрънкям като Здравко
Здравко ако е убеден в правотата на инвестицията си не виждам какво го притеснява - Ако цената падне ще има възможност да си купи на още по добра цена както аз ще направя с имотите
Не виждам драма но нека да не им батисваме на хората темта - Модератора нека да трие
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеИма един въпрос който ме гложди ...... днес с какъв гап ще отвори ХИМ-а?
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Има един въпрос който ме гложди ...... днес с какъв гап ще отвори ХИМ-а?
1,15-1,20 как ви се струва?Last edited by polki; 25.03.2020, 10:55.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Това че търгуваш от 20 години и пак те хванаха неподготвен не мисля че е повод за хвалене ама ти си знаеш
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 4 Харесвания
Коментар
-
Написаното от теб важи и за темата с имотите ама това не ви пречи да пишете там една камара народ дето нито имат имоти нито пари да купят
нали знаеш, че покрай сухото гори и мокрото ...... в случая сега ти си мокрото ........ не се сърди на съфорумците в тази тема...fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нямам акции но сериозно се замислям да купя предвид ниските цени - просто не ми се вярва това да е дъното няма как един месец след кризата да сме ударили дъното гледайки какво се случва с дребният бизнес - дано да греша
Написаното от теб за важи и за темата с имотите ама това не ви пречи да пишете там една камара народ дето нито имат имоти нито пари да купят
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Малко си се объркал, няма как да имам комплекси от анонимник във форум.
Относно имането и писането в определени теми, ако имаш акции в Хима или искаш да купиш/ това е темата на хима/ се интересуваш и четеш темата във форума, а ти оставям с впечатление, че нямаш и не искаш да купуваш, а само раздаваш непоискано мнение.
Аз имам тук и си пиша имам и имоти и там си пиша.
Написаното от теб важи и за темата с имотите ама това не ви пречи да пишете там една камара народ дето нито имат имоти нито пари да купятLast edited by ledosvetlenie; 24.03.2020, 22:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
приемам го, нищо не бих могъл да загубя от него. Просто няма да го помня и ще те помоля да ми го припомниш, за да не стане така, че се правя на ударен.
Други желаещи?Last edited by mapadona; 25.03.2020, 00:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Не разбрах дали приемаш баса?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар