Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Полки, ако Китай се е лутал....fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Полки, ако Китай се е лутал.... значи разбираш какво става с Италия, че и цялата Европа (Либерална, обичаща всички различни така да го кажа че иначе може да ме изтрият), то всъшност май повечето по високите етажи се масажират едни други там и са различни. Та заради ограничението на правата а"Абе как ще го направим това сега" има и ще има в пъти повече болни от Китай. Всичкото производство с Испания и Италия спира поне за месец и половина от вчера. От там Франция ще ги последва и после Германия, така че лятото ако започнем да си стъпваме на краката пак ще е ОК.
иначе всички плюете европата и се кланяте на раз_путин и северна корея, но никой не отива при тях да живее, нито им иска валутите, нито им кара колите и т.н.
Като изпозатворят след 2-3 седмици и тук всичко не ми се мисли...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
елементарно е ....... китайците първи се сблъскаха с короната и се лутаха 2 месеца ...... черпейки китайския и световен опит мисля, че един месец ще ни е достатъчен за да се върнем към нормален ритъм на живот...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Eвала, ти направо спаси и туристическия сезон....купувай тогава албенката нищо че е балонеса в сравнение с всичко от света в сектора.
Мда, ама не, както казваше навремето един адаш, лека му пръст.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
елементарно е ....... китайците първи се сблъскаха с короната и се лутаха 2 месеца ...... черпейки китайския и световен опит мисля, че един месец ще ни е достатъчен за да се върнем към нормален ритъм на живот...
Мда, ама не, както казваше навремето един адаш, лека му пръст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Eдно е какво ни се иска, а друго каква е реалността.
На Китай му бяха нужни 3 месеца тотална карантина като в пандиз, ама ние нали сме богопомазани викаш и за месец ще сме ок ..fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
аз пък мисля, че кризата с "Ковид-19" ще приключи за 2-3 седмици ...... след това и борсите ще тръгнат да възстановяват ....... после и икономиките ще ги последват...
На Китай му бяха нужни 3 месеца тотална карантина като в пандиз, ама ние нали сме богопомазани викаш и за месец ще сме ок ..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Много ми се иска ,но не мисля,че кризата провокирана от "Ковид-19" ще приключи за 2-3 седмици,иначе принципно си прав.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеТук във форума са се събрали такива каръци, че трябва да правят обратното на това което мислят. Ама всъщност са такива каръци, че пак ще е неправилно и пак ще загубят
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Напротив, нека да продават.. Колкото по малко акции останат в спекуланти, толкова по лесен и рязък ще е отскока като му дойде времето
Нека им видим силата на мечките Харесвам мечката, защото е уж по-интелигента от бика После Софикс ще пита - биете ли ги !? Ми да, от немай къде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Кой продава през Карол?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Кой продава през Карол?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Напротив, нека да продават.. Колкото по малко акции останат в спекуланти, толкова по лесен и рязък ще е отскока като му дойде времето
Коментар
Коментар