Живи и здрави времето ще покаже кой е бил прав - Септември его къде е
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Това че търгуваш от 20 години и пак те хванаха неподготвен не мисля че е повод за хвалене ама ти си знаеш
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 4 Харесвания
Коментар
-
Написаното от теб важи и за темата с имотите ама това не ви пречи да пишете там една камара народ дето нито имат имоти нито пари да купят
нали знаеш, че покрай сухото гори и мокрото ...... в случая сега ти си мокрото ........ не се сърди на съфорумците в тази тема...fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нямам акции но сериозно се замислям да купя предвид ниските цени - просто не ми се вярва това да е дъното няма как един месец след кризата да сме ударили дъното гледайки какво се случва с дребният бизнес - дано да греша
Написаното от теб за важи и за темата с имотите ама това не ви пречи да пишете там една камара народ дето нито имат имоти нито пари да купят
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Малко си се объркал, няма как да имам комплекси от анонимник във форум.
Относно имането и писането в определени теми, ако имаш акции в Хима или искаш да купиш/ това е темата на хима/ се интересуваш и четеш темата във форума, а ти оставям с впечатление, че нямаш и не искаш да купуваш, а само раздаваш непоискано мнение.
Аз имам тук и си пиша имам и имоти и там си пиша.
Написаното от теб важи и за темата с имотите ама това не ви пречи да пишете там една камара народ дето нито имат имоти нито пари да купятLast edited by ledosvetlenie; 24.03.2020, 21:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
приемам го, нищо не бих могъл да загубя от него. Просто няма да го помня и ще те помоля да ми го припомниш, за да не стане така, че се правя на ударен.
Други желаещи?Last edited by mapadona; 24.03.2020, 23:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Не разбрах дали приемаш баса?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Полакс - Комплекси ли избиваш?
Хората които се заяждат в тази тема сте ти и Здравко - Без да съм се обърнал към вас и двамата ме цитирате и се опитвате да ме вкарвате в безсмислени спорове
Здравко дава акъл кой да пише в темата все едно аз да ви кажа да не пишете в темата с имотите щото нямате имоти
Ако имаш някакви комплекси от мен има опция да ме блокираш и няма да виждаш какво съм написал
Относно имането и писането в определени теми, ако имаш акции в Хима или искаш да купиш/ това е темата на хима/ се интересуваш и четеш темата във форума, а ти оставям с впечатление, че нямаш и не искаш да купуваш, а само раздаваш непоискано мнение.
Аз имам тук и си пиша имам и имоти и там си пиша.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Аз не видях Здравко да мрънка, по скоро ти търсишс кого да се заяждаш.
Хората които се заяждат в тази тема сте ти и Здравко - Без да съм се обърнал към вас и двамата ме цитирате и се опитвате да ме вкарвате в безсмислени спорове
Здравко дава акъл кой да пише в темата все едно аз да ви кажа да не пишете в темата с имотите щото нямате имоти
Ако имаш някакви комплекси от мен има опция да ме блокираш и няма да виждаш какво съм написал
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Дано да си прав! Не съм въобще сигурен в прогнозата си и реших да я споделя просто за да има някаква конкретика в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
+1
пп Ако загубя, Марадона ще черпи....
Чакаме есента, че с тия срокове за отчетите дивидента ще е края на годината. Иначе аз понамалих експозицията тук с няколко десетки т. Купих Доверие и Трейс (впечатлен съм от реултатите им) по над 10на т. от всяко. Чакам да се вдигнат по-бързо (както вече се случва) и после пак ще купя ХИМ било то и малко по-скъпо. Успех на всички, защото мисля че обърнахме тренда. Утре пак 3% +
- 1 like
Коментар
-
Дивидент ще има, бас на черно джони?
пп Ако загубя, Марадона ще черпи....
- 1 like
Коментар
-
Дивидент ще има, бас на черно джони?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМоите прогнози за тази акция са, че няма да има дивидент и цена в края на годината 1,10 лв.
Имам и не мисля да продавам.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар