Специално за полки и портиера lobos: Бруталното рали тепърва предстои.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Интерена работа.В темата за имотите пишеш,че всичко е ок с цените.а тук сериозен спад.Не мислиш ли ,че утрешните цени/след днешните срахове/,могат да вещаят вяра в светлото бъдеще.Никога правителствата не са обещавали да изсипят толкова пари и други данъчни подкрепи.
Тезите ти за светлото бъдеще в краткосрочен план не ги споделям, както и мисълта че БГ правителството ще направи нещо смислено в защита на бизнеса и работните места
Самият факт че по време на чума решиха да накарат бизнеса да плаща авансови вноски на печалба която е ясно че няма да я има трябва да ти светне за какво управление става въпрос
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Браво от 2.20 сега продаде на 0.93 стинки баш преди ралитоfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
И аз разкарах купените на 85 стинки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Продадох днес, доволен съм. За следващи включвания ще изчакам, без значение от развитието на сделките до края на месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПир по време на чума.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
На мен лично страха на някои ми се отрази добре.
Взех си Хим Цкб и Дох и сега гледам мача
Кризата догодина
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
И кой ви е най големия страх след днешния и следващите дни ? Страх ви е да не изчезнем и се затрием всички ли ? Хайде малко по сериозно ! И след днешния и след утрешния ден пак ще има следващ ден и пак слънцето ще огрее ! Живота няма да свърши след днес и утре ! Аз почвам да се чудя на някои хора тук във форума криза никога ли не са преживявали ! Кризите минават и отминават, но живота не спира, разберете го това !
Взех си Хим Цкб и Дох и сега гледам мача
Кризата догодина
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Бъди сигурен че ще бъда тук дори и да не съм познал за да си посипя главата с пепел
ти каза -50% през септември или 40-45 ст. за ХИМ ...... аз ще кажа, че септември ще е +50% за един ХИМ или 1,20-1,40
да видим какво следва...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Сегашният спад на акциите отразява настоящите страхове за бъдещето - Утрешните страхове вероятно ще вещаят други неща и ще доведат до други цени на акциите
Мисля че все още не сме видели най големите си страхове и очаквам към средата на Септември голяма част от компаниите на БФБ да са записали значителни спадове спрямо днешна дата - заслужено или не просто в такива моменти логиката и фундамента губят смисъл
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Нема се плашиш, бруталното рали тепърва предстои...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Да така е.
И всички ще станем по-бедни.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Сегашният спад на акциите отразява настоящите страхове за бъдещето - Утрешните страхове вероятно ще вещаят други неща и ще доведат до други цени на акциите
Мисля че все още не сме видели най големите си страхове и очаквам към средата на Септември голяма част от компаниите на БФБ да са записали значителни спадове спрямо днешна дата - заслужено или не просто в такива моменти логиката и фундамента губят смисълLast edited by 0; 24.03.2020, 17:23.
- 1 like
Коментар
Коментар