Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Купих и тази не само миналата година - И не съжалявам и не мрънкям като Здравко
Здравко ако е убеден в правотата на инвестицията си не виждам какво го притеснява - Ако цената падне ще има възможност да си купи на още по добра цена както аз ще направя с имотите
Не виждам драма но нека да не им батисваме на хората темта - Модератора нека да трие
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Крушке, това което ни се стовари никой не може да го предвиди. От около година всички по борсите очакват криза и спад на котировките, но не вярвам някой да е очаквал дау да падне с 10К пункта за седмица. Ситуацията си е форсмажор от където и да я погледнеш.
Ти понеже твърдиш, че много ги разбираш нещата, що купи апартамента мин. година, а не изчака с една за да спечелиш. От дистанцията на времето най-лесно се говори.
Здравко ако е убеден в правотата на инвестицията си не виждам какво го притеснява - Ако цената падне ще има възможност да си купи на още по добра цена както аз ще направя с имотите
Не виждам драма но нека да не им батисваме на хората темта - Модератора нека да трие
Коментар
-
Това че търгуваш от 20 години и пак те хванаха неподготвен не мисля че е повод за хвалене ама ти си знаеш
Ти понеже твърдиш, че много ги разбираш нещата, що купи апартамента мин. година, а не изчака с една за да спечелиш. От дистанцията на времето най-лесно се говори.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Това ми е достатъчно, нямам повече въпроси ! Нямащите акции се появиха във форума да обясняват на имащите колко зле щяло да става ! Когато започнеш да носиш отговорност за собствените си пари и инвестиции тогава давайте съвети и мнение, иначе просто олеквате ! Справка за моите акции няма да ти давам, портфейла си съм публикувал неведнъж тук ! Само ще ти кажа, че търгувам на БФБ близо 20 години !
Коментар
-
Нямам акции, но пък и твоите не сме ги виждали
Криза с криза не си прилича ама аз такава дето дъното да е дошло след 1 месец не съм виждал, а ти като мислиш че вчера е било дъното спокойно може да купуваш
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
понеже пишем в темата за ХИМ ..... най-логично е да предполагаме на каква цена ще се търгува ХИМ ........ иначе току-що с майк от флорида точно за софикс 300 се обзаложихме виртуално, но срока е за края на годината, а докато с теб баса е за септември...
Само да вметна че в края на година дъртият ще е по висок от колкото в края на септември не знам до колко това ще помогне на Софикса че ние при качването сме със забавени реакции
Коментар
-
А, да те питам акции имаш ли, имал ли си ? Мнение всеки лесно може да изразява ! Прави ми впечатление, че тук от скоро се появихте няколко човека, които ни обяснявате колко зле щяло да става ! Интересно защо точно сега се появихте ? И нека ти кажа ако не си имал никога акции, че цените им в повечето случаи отразяват бъдещи резултати и очаквания ! Затова и първо падат борсите, а в реалната икономика нещата се отразяват и виждат след няколко месеца ! Като фалират фирми други ще дойдат на тяхно място ! Активите се обезценяват, но не се губят ! По време на кризи са златните възможности да се придобиват активи на смешно ниски цени !
Криза с криза не си прилича ама аз такава дето дъното да е дошло след 1 месец не съм виждал, а ти като мислиш че вчера е било дъното спокойно може да купуваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеСпециално за полки и портиера lobos: Бруталното рали тепърва предстои.
всеки знае какво прави ...... важното е след време да е доволен от играта си...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Полки не съм конкретизирал фирма, но щом искаш нека и така да го проследиме
Въпреки че може би по реално ще е Софикс под 300 защото от една фирма не могат да се правят генерални заключения - Някои фирми даже си мисля че ще отидат на + спрямо днешна датаfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Грпа ми е най малкото притеснение все още съм на мнение че се преекспонира и че щетите от мерките срещу него ще са многократно по големи от щетите от самият грип
В съзнателният ми живот съм преживял всички кризи от 90-та насам и тази ще я преживеем, но някой да се заблуждава че сме в най тежката част на кризата при положение че тя едва започва е смехотворно
В момента безработицата е все още ниска - Ипотектие се плащат - Фирмите не са фалирали
След няколко месеца всичко това ще е факт и ще видиш че притесненията които имаш в момента са били нищожни
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
няма за какво да си посипваш главата ....... ако познаеш и аз няма да ти сложа златна корона...
ти каза -50% през септември или 40-45 ст. за ХИМ ...... аз ще кажа, че септември ще е +50% за един ХИМ или 1,20-1,40
да видим какво следва...
Въпреки че може би по реално ще е Софикс под 300 защото от една фирма не могат да се правят генерални заключения - Някои фирми даже си мисля че ще отидат на + спрямо днешна дата
Коментар
-
И кой ви е най големия страх след днешния и следващите дни ? Страх ви е да не изчезнем и се затрием всички ли ? Хайде малко по сериозно ! И след днешния и след утрешния ден пак ще има следващ ден и пак слънцето ще огрее ! Живота няма да свърши след днес и утре ! Аз почвам да се чудя на някои хора тук във форума криза никога ли не са преживявали ! Кризите минават и отминават, но живота не спира, разберете го това !
В съзнателният ми живот съм преживял всички кризи от 90-та насам и тази ще я преживеем, но някой да се заблуждава че сме в най тежката част на кризата при положение че тя едва започва е смехотворно
В момента безработицата е все още ниска - Ипотектие се плащат - Фирмите не са фалирали
След няколко месеца всичко това ще е факт и ще видиш че притесненията които имаш в момента са били нищожниLast edited by ledosvetlenie; 24.03.2020, 19:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеСпециално за полки и портиера lobos: Бруталното рали тепърва предстои.
Пак ще купуваш по върховете
Не я научи таз игра ...
Коментар
Коментар