If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако са грубо 40 хил. при обем в периода 16-25.3.2020 от 1.242 млн. то малко над 3 процента от изтъргуваните са събрали.
..приятел ти явно не следиш мача,а тези 240 000 БР които купиха на 1.13 от “cam “ а другите служители и шефове и роднини и приятели,които не обевяват покупки...играта е ясна ще ви оберат акциите на 1лев докато вие сте напълнили гащи и си играете на борса покрай Тръмп и неговите коронки театри и пренареждането на световните активи и после обратно нагоре!
а и хубав дивидент ще има...поне 6ст
Много обичам 20% да взема от "бичи капан" и после други 20 и други 20 и така до лев и пеесе, после малко моренце и още два-три "капана" до Коледа на два кинта и горница!
#ненаплюхасебаянародтукдасвалятцената
+ 7-8 стинки дивидент. Жалко че спряха самолетите, че бях планирал ходене до Френч Полинейжя....
Много обичам 20% да взема от "бичи капан" и после други 20 и други 20 и така до лев и пеесе, после малко моренце и още два-три "капана" до Коледа на два кинта и горница!
#ненаплюхасебаянародтукдасвалятцената
Аз съм купил повече от тез младежи.... и да се похваля, че ми е по сладко 18 год.уиски дето пия в момента: пакета на ЦКБ на 0.77 от 16т. и нещо аз го прибрах. Наздраве!!!
Това е най големия автогол .Мислиш се за велик ,ами купувай колкото можеш после мажо ще ти ги купи без пари .Хайде успех на всички
Аз съм купил повече от тез младежи.... и да се похваля, че ми е по сладко 18 год.уиски дето пия в момента: пакета на ЦКБ на 0.77 от 16т. и нещо аз го прибрах. Наздраве!!!
Брей, какво доживяхме, мениджмънта да купува акции от пазара, явно ги смята за евтини
Хаха, всеки така коментира. Левче си е безобразно евтино, така и на други места. Браво, така се прави, още един голям + към доверието. Чакаме и при ЗХБГ подобни ходове, 1 ст. дивидент за начало би било добре.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
хехе, кучето скача според тоягата, а като те страхуват всеки ден по телевизията, и толкова е много. Ма народът се кефи на генералгоджи и те така - докато го има онова ежедневно по телевизията, номинал ще е повече от отлична цена. Имам
Тук не си прав бях в Мадрид точно преди да почне пика там не официално бяха заложили на варинта повече болни по силен имунитет .Да ама не стана но там ще се оправят там има ресурс и дисциплина а тук нищо няма.
Не ми се мисли кво следва тук при 10к болни и 1% с лош изход .Така че умната .
Коментар