If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
пс. Къде ли е генерала? Може би оглежда за присъствие на козолуп
За подигравка стана това момче,не е лошо момче Козлик,но е малко глупав,наивен и нищо не разбира от инвестицииВсичко пропиля на борсата , тарикатите го оскубаха както кокошка
начина ти на изразяване напомня на човек който се е "освободил от товара" .... а обемите на тези нива намаляват ..... в скоро време ще се търсят други нива
не казвам дали ще са на по-високи или на по-ниски цени ....... всеки сам да се сеща...
Вярно е,че скоро ще има раздвижване и се надявам да е нагоре. Мога обаче и да чакам дълго,при цена под 70ст. пак ще купувам.
Не брат,имам няколко ордера в аска,но за сега нищо не съм продал.Нито ме е срам да кажа на колко съм купил нито ме е срам да кажа на колко продавам
начина ти на изразяване напомня на човек който се е "освободил от товара" .... а обемите на тези нива намаляват ..... в скоро време ще се търсят други нива
не казвам дали ще са на по-високи или на по-ниски цени ....... всеки сам да се сеща...
..приятел ти явно не следиш мача,а тези 240 000 БР които купиха на 1.13 от “cam “ а другите служители и шефове и роднини и приятели,които не обевяват покупки...играта е ясна ще ви оберат акциите на 1лев докато вие сте напълнили гащи и си играете на борса покрай Тръмп и неговите коронки театри и пренареждането на световните активи и после обратно нагоре!
а и хубав дивидент ще има...поне 6ст
Дали тези дето купуват сега, не са онези дето в началото на 2018г напълниха гащите и разпродаваха на 2,50А според някои хора ,колко беше перспективна артията и тогава Според теб дали е възможно, тези дето продават сега на левче,след време да си ги върнат на 60ст.?Но това е невъзможно нали Хахахахах…..
..приятел ти явно не следиш мача,а тези 240 000 БР които купиха на 1.13 от “cam “ а другите служители и шефове и роднини и приятели,които не обевяват покупки...играта е ясна ще ви оберат акциите на 1лев докато вие сте напълнили гащи и си играете на борса покрай Тръмп и неговите коронки театри и пренареждането на световните активи и после обратно нагоре!
а и хубав дивидент ще има...поне 6ст
От къде имаш толкова инфо, имаш ли или си измисляш/предполагаш?
щото от следене на турговия, аз такива детайли не виждам.
Коментар