IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Mapa, вдигай цената, че хората се притесниха

пс. Къде ли е генерала? Може би оглежда за присъствие на козолуп
    За подигравка стана това момче,не е лошо момче Козлик,но е малко глупав,наивен и нищо не разбира от инвестицииВсичко пропиля на борсата , тарикатите го оскубаха както кокошка

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

жабчетата които се притесниха вече хвърлиха горещият картоф ......... това си личи и от намаляващият обем който в последните дни се търгува...

останалите свикнаха с новата реалност
      Намаляващият обем е в посока нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

жабчетата които се притесниха вече хвърлиха горещият картоф ......... това си личи и от намаляващият обем който в последните дни се търгува...

останалите свикнаха с новата реалност
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Аз съм събрал повече и утре ще добавя още 10тона

пс. Къде ли е генерала? Може би оглежда за присъствие на козолуп
          Last edited by precakanoto; 27.03.2020, 17:38.

Коментар

на под 90ст. се включва алигатора съвсем официално, а ти ще чакаш под 70 ст.?!?!?!??!...... ще дочакаш ..... успех
            Аз също се включих на 90ст.,но не мисля,че ще го направя пак

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Вярно е,че скоро ще има раздвижване и се надявам да е нагоре. Мога обаче и да чакам дълго,при цена под 70ст. пак ще купувам.
              на под 90ст. се включва алигатора съвсем официално, а ти ще чакаш под 70 ст.?!?!?!??!...... ще дочакаш ..... успех

Коментар

начина ти на изразяване напомня на човек който се е "освободил от товара" .... а обемите на тези нива намаляват ..... в скоро време ще се търсят други нива

не казвам дали ще са на по-високи или на по-ниски цени ....... всеки сам да се сеща...
                Вярно е,че скоро ще има раздвижване и се надявам да е нагоре. Мога обаче и да чакам дълго,при цена под 70ст. пак ще купувам.

Коментар

Не брат,имам няколко ордера в аска,но за сега нищо не съм продал.Нито ме е срам да кажа на колко съм купил нито ме е срам да кажа на колко продавам
                  начина ти на изразяване напомня на човек който се е "освободил от товара" .... а обемите на тези нива намаляват ..... в скоро време ще се търсят други нива

не казвам дали ще са на по-високи или на по-ниски цени ....... всеки сам да се сеща...

Коментар

струва ми се, че продаде вече, но не ти се иска да го обявиш официално ........ за да не се минеш пред форума
                    Не брат,имам няколко ордера в аска,но за сега нищо не съм продал.Нито ме е срам да кажа на колко съм купил нито ме е срам да кажа на колко продавам
                    Last edited by strol; 27.03.2020, 16:18.

Коментар

Ясновидец е"Звездите му говорят"
                      струва ми се, че продаде вече, но не ти се иска да го обявиш официално ........ за да не се минеш пред форума

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                        ..приятел ти явно не следиш мача,а тези 240 000 БР които купиха на 1.13 от “cam “ а другите служители и шефове и роднини и приятели,които не обевяват покупки...играта е ясна ще ви оберат акциите на 1лев докато вие сте напълнили гащи и си играете на борса покрай Тръмп и неговите коронки театри и пренареждането на световните активи и после обратно нагоре!
                        а и хубав дивидент ще има...поне 6ст
                        Дали тези дето купуват сега, не са онези дето в началото на 2018г напълниха гащите и разпродаваха на 2,50А според някои хора ,колко беше перспективна артията и тогава Според теб дали е възможно, тези дето продават сега на левче,след време да си ги върнат на 60ст.?Но това е невъзможно нали Хахахахах…..

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

От къде имаш толкова инфо, имаш ли или си измисляш/предполагаш?
                          щото от следене на турговия, аз такива детайли не виждам.
                          Ясновидец е"Звездите му говорят"

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

+ 7-8 стинки дивидент. Жалко че спряха самолетите, че бях планирал ходене до Френч Полинейжя....

#ненаплюхасебаянародтукдасвалятцената
                            Кой ИП сипа тия 10?
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                              ..приятел ти явно не следиш мача,а тези 240 000 БР които купиха на 1.13 от “cam “ а другите служители и шефове и роднини и приятели,които не обевяват покупки...играта е ясна ще ви оберат акциите на 1лев докато вие сте напълнили гащи и си играете на борса покрай Тръмп и неговите коронки театри и пренареждането на световните активи и после обратно нагоре!
                              а и хубав дивидент ще има...поне 6ст
                              От къде имаш толкова инфо, имаш ли или си измисляш/предполагаш?
                              щото от следене на турговия, аз такива детайли не виждам.

Коментар

• Извинявам се!

Коментар

Working...
                                X